Konservative tager afstand til Valentin:

“Jeg er noget overrasket over, at Kim går ind i sådan en debat”

“Det er langt fra den ledelsesstil, vi ville have, hvis vi sad for bordenden,” lyder kritikken oven på Facebookdebat

Af
Jens Berg Thomsen

Fredagens debat på Ugepostens Facebookside får nu Jesper Behrensdorff, konservativ spidskandidat, byrådsmedlem og udvalgsformand, til at tage afstand til borgmester Kim Valentin. Videoen, der er set knap 22.000 gange, foregik mellem Kim Valentin og leder og stifter af demenshjemmet Dagmarsminde.
Kim Valentin har blokeret May Bjerre Eiby på Facebook, og det var debattens omdrejningspunkt. Debatten handlede også om ældrepleje, og at May Bjerre Eibys demenshjem har stævnet Gribskov Kommune. Bølgerne gik højt til tider.
Jesper Behrensdorff har, efter at have set hele videoen, en undren over borgmester Kim Valentin.
“Jeg er noget overrasket over, at Kim går ind i sådan en debat. Jeg er faktisk rystet over, at han udsætter sig selv for sådan en situation,” siger Jesper Behrensdorff".
Kandidaten anerkender borgmesterens udtalelser i debatten.
“Det kan kan godt være, at Kim har en pointe i de ting, han siger. Men jeg tager klart afstand fra den måde at lave en debat på. Jeg synes, det er ærgerligt for kommunen at have sådan en konfrontation med en leverandør for åben skærm. Det er langt fra den ledelsesstil, vi ville have, hvis vi sad for bordenden,” siger Jesper Behrensdorff.
De to parters påstande i videoen, vil han nu undersøge.
“Jeg går ud fra, at Kim har ret i de ting, han siger undervejs. Jeg har også mange spørgsmål til de ting, May Bjerre Eiby siger. Jeg har ikke været nede i substansen med hensyn til de ting, hun siger. Det vil jeg gøre nu,” siger Jesper Behrensdorff, der mener, at det er en forkert beslutning at blokere på Facebook.
“Det er fair nok, at man ikke er enig. Men i min verden må man tage de udfordringer, der kommer, når man vælger at være på Facebook.”

Publiceret 14 November 2017 05:45

SENESTE TV