Rema-byggeriet på Sandet bliver ikke behandlet før valget er overstået. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Rema-byggeriet på Sandet bliver ikke behandlet før valget er overstået. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Rema-projekt bliver ikke behandlet inden valget

Gribskov Kommune har ikke modtaget materiale fra ejendomsselskab

Af
Jens Berg Thomsen

Først lød meldingen om, at sagen skulle behandles på septembermødet og senere oktobermødet. Men Rema 1000-byggeriet på Ramløse Sand kommer ikke til at blive behandlet i plan- og miljøudvalget inden valget den 21. december.
“De har skullet sende os en trafikanalyse og en støjanalyse, men det er ikke sket, og så kan vi jo heller ikke behandle det,” siger udvalgsformand Jesper Behrensdorff (K).
Han har holdt et møde med ejendomsselskabet K3 Ejendomme, der står for projektet med at bygge butikken for Rema.
“De har fået et ringbind med underskrifter. Jeg tror, de var overraskede over den reaktion, der har været,” siger Jesper Behrensdorff og henviser til underskriftsinsamling, læserbreve og mange andre protester over byggeriet, der skal ligge i et sommerhusområde.
Den erklærede modstander af Rema-byggeriet på Sandet, Morten Ulrik Jørgensen fra Nytgribskov, ærger sig over, at der ikke kan stemmes om sagen før efter valget.
“Jeg finder det bemærkelsesværdigt, og jeg tror, at tanken er, at denne sag skal skubbes til efter valget, og at det er Rema selv, der forhaler det,” siger han.
“Jeg kan godt være bekymret for, at der kommer en Rema på Sandet. På sidste byrådsmøde spurgte vi jo direkte, om der er en sammenhæng mellem Remabutikken i Helsinges bymidte og på Sandet, og jeg synes, vi fik nogle meget uldne svar fra Venstre og Det Konservative Folkeparti,” siger Morten Ulrik Jørgensen.
På det senste byrådsmøde i Gribskov var lokalplanen for en ny dagligvarebutik på dagsordenen. Her sendte et enigt byråd lokalplanen til offentliggørelse.
jens@ugeposten.dk

Publiceret 14 November 2017 12:30