Red Barnet mangler indsamlere i Gribskov

Indsamlere til hjælp til verdens børn - det er, hvad Red Barnet mangler

Når hele Danmark går til regions- og kommunalvalg tirsdag 21. november, samler Red Barnet ind til udsatte og sårbare børn både herhjemme og ude i verden. Men i Gribskov mangler der indsamlere til at stå med raslebøtten på de lokale valgsteder.
“Alt for mange børn i Danmark har brug for hjælp. Fordi de lever i fattigdom. Fordi de er socialt isolerede og ensomme. Fordi de bliver mobbet. Det er blandt andre de børn, du hjælper, hvis du melder sig som indsamler ved valget,” skriver Red Barnet i en pressemeddelelse.
I Red Barnets mere end 60 lokalforeninger over hele landet arbejder frivillige med aktiviteter for udsatte børn og deres familier i såkaldte 'familieoplevelsesklubber' og 'naturklubber', og foreningerne hjælper udsatte børn med at komme aktivt ind i fritids- og foreningslivet. Red Barnet arbejder også for at bekæmpe mobning, og organisationen arrangerer ferielejre og oplevelsesture. Det er blandt andet de aktiviteter, man støtter, når man samler ind ved valgindsamlingen, som også støtter organisationens internationale arbejde.
Hvis man vil indsamle i to timer ved et valgsted, skal man tilmelde sig på www.valg.redbarnet.dk senest 14. november.

Publiceret 14 November 2017 05:00

SENESTE TV