Nyt samarbejde fører til koncert med Rasmus Seebach

Støtte til Gilleleje Fodboldklub og byens ungdomsklub

Af
Jens Berg Thomsen

Fredag kunne de to foreninger Bakkeselskabet og Gillelejefestival præsentere et nyt samarbejde. Og ikke alene det:
Den danske superstjerne Rasmus Seebach er første navn til at blive præsenteret på plakaten, når han den 11. maj 2018 giver en koncert i Gilleleje.
Det nye samarbejde hedder “Gilleleje live” - sammentrukket “Gillelive”.
“Vi havde en ambition om at lave noget større, og nu har vi muligheden for at tiltrække et stort navn, der ligger i top ti i Danmark. Det er godt, at vi nu samarbejder i stedet for at måske lure lidt på hinanden,” siger Morten Ulrik Jørgensen fra Gilleleje Festival.
Kim Larsen-koncerten sidste forår var en stor succes, og derfor kunne de to foreninger også præsentere to gavekort à 15.000 kroner til projekter, der støtter unge i Gilleleje. Derfor kunne både byens ungdomsklub og Gilleleje Fodboldklub modtage hver sin check på de 15.000 kroner. Formanden for fodboldklubben var glad, for med penge i ryggen kan klubben begynde et nyt projekt med e-sport i klubben..
“Vi knokler med at fastholde de 14-15-årige. Derfor vil vi gerne prøve at lave noget nyt, hvor de unge får indflydelse på, hvordan tingene skal foregå. Det skal være knap så meget traditionel fodboldtræning med “tag lige ti armbøjninger,” men i stedet noget, de selv skal være med til at forme,” sagde Steffen Mogensen, formand for Gilleleje Fodboldklub.

Glade for støtten

En række af de unge var mødt op, og de var også glade for støtten. De har allerede et e-sportshold under navnet Team Alonso, der gør sig ud i computerspillet Counterstrike, og de ville ikke afvise, at der kunne komme lidt fodboldtræning ind i fællesskabet også.
De to foreninger, Bakkeselskabet og Gilleleje Festival, fortsætter som selvstændige foreninger og vil stadig afholde hvert sit årlige event: Bakkefesten og festivalen.

Ungdomsklubben var glad for at modtage checken. Foto: Jens Berg Thomsen

Ungdomsklubben var glad for at modtage checken. Foto: Jens Berg Thomsen

Team Alonso syntes, det var en god idé at få et e-sportshold kombineret med noget fodboldtræning. Foto: Jens Berg Thomsen

Team Alonso syntes, det var en god idé at få et e-sportshold kombineret med noget fodboldtræning. Foto: Jens Berg Thomsen

Publiceret 13 November 2017 15:30

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV