DEBAT:

Vækst frem for besparelser

Af Anders Gerner Frost, Nytgribskov. BorgmesterkandidatValget d. 21. november i Gribskov, handler for mig, om vi ønsker mere af det samme, eller om vi ønsker vækst og udvikling af Gribskov.
Der har desværre ikke været en nettotilvækst af borgere de sidste 10 år i Gribskov kommune og det udfordrer os økonomisk.
Vi bor i en skøn kommune med massere af muligheder for mennesker i alle aldre. Men vi skal have vendt denne udvikling, og få sat fart på salg af de kommunale arealer, der nu har ligget klar i mere end 4 år. Jeg tror på at vi som borgere godt ved at Gribskov kommune er vores kommune, borgernes kommune.
Jeg synes det er vigtigt at vi som lokalpolitikere husker at lytte til borgerne, således at vi sammen udvikler kommunen på helt nye måder. Jeg vil arbejde for at erhvervslivet får optimale vilkår i Gribskov, eksempelvis skal de kommunale serviceydelser – som udgangspunkt – produceres lokalt.
Jeg vil arbejde for et bredt samarbejde i byrådet, og tror på at det nye byråd vil være med til at ryste posen, så vi kan udvikle kommunen og fremtidssikre økonomien, så der er råd til velfærd. Jeg er klar til at påtage mig at sætte mig for borenden og vise det lederskab, som Gribskov har brug for.

Publiceret 10 November 2017 13:00

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV