DEBAT:

Vores fælles fremtid

Af Brian Lyck Jørgensen, Dansk Folkeparti. Byrådsmedlem

Skoletilbud, fritidstilbud, og ungdomsklubber. Det er tre vigtige elementer i forhold til at kunne skabe en tryg tilværelse i Gribskov kommune.
Flere af folkeskolerne i Gribskov ønsker en selvstændig ledelse, det giver ro i forhold til arbejdsgangene samt at kunne etablere en mere målrettet “Profil” skole, som nogle af vores folkeskoler ønsker, her tænker jeg specielt i Ramløse, og Tingbakken.
Allerede nu inddrages naturen ind i undervisningen på flere af folkeskolerne, jeg mener at man bør øge den undervisning, især med tanker på at vi har vand og skov lige uden for vores vinduer. Desuden skal undervisnings miljøerne hele tiden være opdateret, således de bedste forudsætninger for en god undervisning kan opnås.
De unge skal føle sig værdsat i Gribskov, det skal bl.a. gøres ved at skabe rum i byerne, hvor de unge kan opholde sig, eller i de ungdomsklubber og ungdomshuse som vi har flere af rundt omkring i Gribskov Kommune, steder hvor de kan samles til E-gaming, film, tv musik, mulighederne er mange - og sådan skal det også forsat være, jeg ved at der allerede i dag, er rigtig mange unge som benytter disse tilbud i ungdomsklubberne.
At være ung i Gribskov, skal være sjovt. I dag findes der allerede mange idrætstilbud rundt i vores kommune, hvor rigtig mange frivillige bruger mange kræfter for at holde liv i de mange foreninger til glæde for bl.a. ungdommen. Det er vigtigt for mig at vi i Gribskov kommune støtter om omkring idrætten, så disse tilbud forsat bibeholdes lokalt.
Jeg vil være med til at sørge for at der forsat investeres på idrætsområdet, således at vi i Gribskov er med helt i front, det gælder breddeidræt. Allerede nu er vi godt på vej, med bl.a. springcenter, Kamp-sportshus, samt midler afsat til idrætten i Vejby, og i Gilleleje i forbindelse med det nye læringsmiljø på parkvej.
Jeg glæder mig til at forsat arbejde for vores fælles fremtid, og skabe de bedste miljøer her i Gribskov Kommune, det skal være .

Publiceret 09 November 2017 06:15

SENESTE TV