DEBAT:

Forældrene skal opdrage

Af Finn Fredsgaard, Bedre Tider. Byrådskandidat

 
Vores børn skal ikke opdrages af pædagoger men af forældrene, pædagogerne kan henvende sig til forældrene hvis der er problemer. Men forældrene har tre store ansvarsområder for at deres børn kommer ud af skolen sund og rask også mentalt.
Små børn bevæger sig spontant. Bevægelse styrker deres motoriske udvikling, og derfor er det vigtigt at give barnet mulighed for at bevæge sig så meget som muligt i hverdagen.
Skolebørn: Her har vores skoler et stort ansvar for fysisk aktivitet på mindst 80 minutter, heraf skal skolen stå for minimum 40 minutter.
Aktiviteten skal være moderat til høj intensitet som kan deles op.
Alt aktivitet skal afsluttes med et bad uanset hvilket køn det drejer sig om. Husk alt fysisk aktivitet øger konditionen, muskelstyrken, og det mentale, det til sammen medfører yderligere sundhedsmæssige fordele. Ernæring skal være alsidig sund og frisk, her skal forældre være beviste om at deres børn spiser sundt.
I vores skoler skal det være forbudt at ryge og drikke. Om skolerne skal være kommunale eller private, fisk? Det er vel op til et flertal i alle områder.

Publiceret 08 November 2017 20:30

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV