Angriber Venstre i Attendo-sagen:

“Jeg kan blive lidt rystet over, at man har holdt hånden over et privat selskab så længe”

Socialdemokratisk udvalgsmedlem retter kritik oven på endnu en Attendo-sag. “Vi har sagt, at nu skal det fungere,” siger Pia Foght

Af
Jens Berg Thomsen

attendosagen Medlem af social- og sundhedsudvalget Pia Foght (S) retter kritik i kølvandet på den seneste Attendosag i Gribskov Kommune.
“Det er bare ikke okay,” siger hun oven på det andet røde påbud til det private plejefirma.
“Vi i Socialdemokratiet har haft problematikken oppe flere gange gennem tiden. Nu skal der findes noget, der fungerer. Det bliver jo borgmesterens lod at føre forhandlingerne. Vi har som opposition bare sagt, at nu skal der være en holdbar løsning,” siger Pia Foght oven på nyheden om, at der er overvejelser i gang med helt at droppe samarbejdet med Attendo.

Holder hånden over

Pia Foght retter også kritik mod borgmesterpartiet i Gribskov, der ifølge hende har beskyttet Attendo.
“Jeg kan blive lidt rystet over, at man i så lang tid har holdt hånden over et privat selskab. Der har været advarsler og mange møder, hvor Attendo har lovet at rette op på fejlene, og det er ikke sket. Vi tænker, at borgerne også kan se, at det er gået lidt for vidt i Venstres ønsker om at støtte private firmaer. Som opposition synes vi ikke, at det er okay. Jeg håber, at borgerne kan se, hvad forskellen mellem de to blokke er, når vi nu skal afholde valg i november,” siger Pia Foght.
“Vi har haft denne sag oppe mange gange - både på åbne og på lukkede dagsordner. Det skal fungere ordentligt nu. Ældreplejen er et af vores allermest sårbare områder,” siger Pia Foght.

Publiceret 16 October 2017 15:36

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV