VALG:

Nyt ældreråd skal holde kommunen i ørerne

Nyvælges samtidig med kommunalvalget - flere kandidater søges

I skyggen af kommunal- og regionsvalget 21. november, er der endnu et vigtigt valg, der skal foretages 21. november. Gribskov Kommune skal have nyt ældreråd.
Ældrerådet består af syv medlemmer, der er direkte valgt af og blandt borgere i kommunen, der er fyldt 60 år på valgdagen.
Der er frist for opstilling af kandidater på fredag 6. oktober kl. 12, men kommunen har p.t. kun modtaget én kandidatanmeldelse.
Ældrerådet har til opgave at rådgive kommunalbestyrelsen i ældrepolitiske spørgsmål og formidle synspunkter mellem borgerne og kommunalbestyrelsen om lokalpolitiske spørgsmål, der vedrører de ældre.

De ældres vagthund

Ældrerådet skal beskæftige sig med de områder, som ældrerådet finder interessante og gerne vil prioritere.
Det nuværende ældreråd opfatter sig både som sparringspartner med kommunen og som de ældres vagthund over for kommunen.
Ældrerådet har blandt andet været dybt involveret i oprettelsen af kommunens demensdagcenter Holbohave. Ældrerådet er også meget optaget af demensdagsordenen og af udviklingen og opførelsen af plejeboliger, og er inddraget som høringspart i det kommende friplejebyggeri på Bavne Ager Vest i Gilleleje.


Ældrerådet
Alle borgere i kommunen, der er fyldt 60 år på valgdagen, kan stille op.
Valgperioden er fire år. Opstilling sker ved at anmelde kandidatur senest fredag 6. oktober kl. 12.
Kandidaten skal meddele fulde navn og adresse samt cpr-nummer pr. brev eller mail til socialogsundhed@gribskov.dk
Spørgsmål kan rettes til Bodil Lolle på tlf. 72496122 eller mail socialogsundhed@gribskov.dk

Publiceret 15 October 2017 11:45

SENESTE TV

Kisser og Søren kommer og underholder

Show Det populære par Kisser og Søren besøger Helsinge Pensionistforening fredag 18. januar.

"Kisser og Søren er lig med ægte dansk folkelig underholdning og er et sikkert hit med deres brede repertoire. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og smil på læben i et behageligt lydniveau. Kisser og Søren har hurtigt opnået en status samt stor respekt som foregangs"mænd" for den ægte danske populær musik. Ingen har formået så hurtigt at slå sig fast i det danske publikum som Kisser og Søren med deres finurlige tekster og iørefaldende melodier. Det er dansk, det er pop og særdeles medrivende," skriver Helsinge Pensionistforening i en pressemeddelelse.

Man kan opleve Kisser og Søren i Café Appetit, Helsingegården 18. januar kl. 14.30. Der er gratis adgang for pensionistforeningens medlemmer, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kapp