På fisketur i efterårsferien

Hvordan fanger man en skrubbe? Hvilke fisk kan man fange i Kattegat? Og hvordan laver man et forfang, som er uimodståeligt for skrubber og andre fisk?
Alt det og meget mere kan man få svar på og selv prøve, når Gribskov Kommune, Fishing Zealand og lokale lystfiskerforeninger inviterer til lystfiskerdag på Kulturhavnen i Gilleleje 14. oktober fra klokken 10.00 til 15.00.
Arrangementet er delt op i to dele, hvor formiddagen er reserveret børnefamilier, mens eftermiddagen kun er for voksne. Efter nøje instruktion af lokale lystfiskere og fiskeguide Allan Hvithammar, får alle deltagere mulighed for at omsætte teori til praksis, enten fra båd, havnemole eller badebro.
Interesserede opfordres til at medbringe eget fiskegrej, men hvis det kniber, er det muligt at låne stang, hul og line på biblioteket i Gilleleje.
Det er gratis at deltage, bortset fra at voksne over 18 år skal løse et statsligt fisketegn. Deltagere, som vil ud at fiske fra båd, skal tilmelde sig på hjemmesiden gribskovbib.dk senest 13. oktober klokken 12.

Publiceret 11 October 2017 14:00

SENESTE TV