Ny hjemmeservice i Gribskov:

Tines nye firma har navn efter hendes mor

Af
Jens Berg Thomsen

Carlas Hjemmeservice hedder et nyt firma i Gribskov Kommune. Kvinden bag hedder Tine Jønsson, og firmaet er skabt ud fra hjemmet i Smidstrup Strand. Herfra kan turen ud til folk, der skal have hjemmeservice blandt andet foregå på Tine Jønssons mountainbike.
Carla er Tine Jønssons mors navn, og firmaet skulle have navn efter moderen, der selv gik til hånde i Tine Jønssons fars firma. Forældrene oplevede at have et ægteskab over 65 år.
“Jeg vil tage ud og hjælpe familier med at få hverdagen til at hænge sammen, og jeg vil også passe de ældre, så alle i den sidste ende har overskud til at passe på hinanden, og så kan forældrene få mere tid og overskud til hinanden og forhåbentlig genopleve kærligheden til hinanden og få øje på, hvad det var, de forelskede sig i hos hinanden, før de fik børn, og hvorfor de fandt sammen,” siger Tine Jønsson.
Tanken om firmaet er opstået ud fra udviklingen i samfundet, fortæller Tine Jønsson. Hun ønsker at passe bedre på både ældre og børnefamilier, så de kan passe på hinanden.
“Vores samfund har taget en drejning i en retning, som ikke nødvendigvis gavner vores børn, og fordi kernefamilien efterhånden er noget, som hører fortiden til. Det synes jeg er trist,” lyder det.
Blandt opgaverne, som Carlas Hjemmeservice løser, er børnepasning, hjælp til lektier eller være fast barnepige, når mor og far trænger til en paraften.
Tine Jønsson håber, at både børnefamilier og ældre vil bruge hendes nye firma.
Carlas Hjemmeservice kan findes på Facebook.

Publiceret 09 October 2017 11:30

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV