DEBAT:

Betina Sølver lever jo i drømmeland

Af Brian Lyck Jørgensen, Dansk Folkeparti. Spidskandidat for DF til kommunalvalgetNår Betina Sølver (A), snakker om at sælge arvesølvet til spotpriser, så må jeg minde hende om at socialdemokraterne selv har været med hele vejen.
Salget af Tofteskolen skete i byrådsperioden 2010-13, og afklaringen kom i starten af 2014, konklusionen var at denne ikke var solgt for billigt, men det glemmer Betina Sølver at fortælle.
Salget af Kulturhavnen er ej heller sket i denne byrådsperiode, og netop det salg har Dansk Folkeparti, Konservative, og Enhedslisten, sendt til statsforvaltningen - hvorfor er Betina Sølver ikke medunderskriver her, hvis hun mener kommunen har solgt området for billigt?
Salget af Pyramiden ,og Det gamle Rådhus, husker jeg at Socialdemokraterne selv var medunderskriver på at sætte på salgslisten - Set i lyset af hvad man fik for Irma grunden (Kulturhavnen), og Tofteskolen, så mener jeg ikke prisen er helt skæv, nogle gange tror jeg bare man også må se realiteterne i øjnene, og ikke tro man ser guldmønter i alt. Men hvis det var så forfærdeligt at sætte det på salgslisten, så kunne Betina Sølver jo stemme imod budgettet - hvilket hun ikke gjorde.
At tro Tofteskolen skulle være en guldgruppe, til en værdi på 25 millioner, og at Pyramiden skulle kunne indbringe op imod 45 millioner - så tror jeg Betina Sølver lever i sin helt egen verden, hvor alle ejendomme er guld værd.

null

Publiceret 08 October 2017 14:15

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV