Stormester Ko ninjahuggede festen i gang

Da det nye kampsportscenter i Gribskov blev indviet, var der fornemt besøg fra selveste stormester Ko

Lørdag den 23. september var en helt speciel dag. På mange måder. Først blev det nye kampsportscenter i Gribskov åbnet. Og i dagens anledning var der samtidig også en helt ekstraordinær fællestræning i taekwondo.
Her var der fint besøg af den koreanske stormester Ko Tai Jeong. I 1969 blev han koreansk mester i kamp, og efter 3 år i militærtjeneste flyttede Ko Tai Jeong til et tempel nord for Seul, hvor han blev munk og lærte mere om meditation og kampkunst. Senere arbejdede han som militærinstruktør og havde status, som koreas højestbetalte bodyguard.

70 udøvere mødte op

I 1980 skiftedes templet ud med et nyt liv i Danmark som landstræner for det danske landshold i taekwondo, et job han med stor succes, bestred i 18 år.
På dagen mødte taekwondoudøvere talstærkt op fra hele landet. Træningssalen var fuld, og der var over 70 udøvere.

70 udøvere var mødt op for at prøve de nye lokaler.

70 udøvere var mødt op for at prøve de nye lokaler.

Rigtig godt humør

“Det er fantastisk, at vi i vores lille klub kan tiltrække så mange udøvere fra nær og fjern. Det har virkelig været en stor fornøjelse at både kunne tilbyde noget så eksklusivt som træning med vores Stormester og samtidig kunne fremvise vores nye kampsportscenter og høre alle de positive tilkendegivelser. Alle var positivt stemt og i rigtig godt humør,” siger Anne Petersen, formand for Helsinge Taekwondo i en pressemeddelelse. Hun tilføjer:
“Det er en meget stor glæde at se, at folk udefra er lige så vilde med vores nye kampsportscenter, som vi selv er. Vi glæder os til en fremtid med masser af taekwondo i omgivelser, der matcher vores behov. Og med de tilbagemeldinger vi modtog i dag, kan fremtiden kun tegne lys. Vi er meget stolte af det.”

Stormester Ko Tai Jeong i aktion.

Stormester Ko Tai Jeong i aktion.

Publiceret 07 October 2017 18:00

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV