Er du klar til at tabe kæben? Danmarks dyreste bolig ligger i Gribskov

Danmarks suverænt dyreste bolig ligger overraskende nok i Græsted, Men når man ser boligen, er den astronomiske pris måske ikke så overraskende.

Af
Jeppe Helkov

Man behøver ikke at være raketforsker for at se, at ejendommen på Haregabgaard i Græsted er lidt udover det sædvanlige. Men er man alligevel i tvivl, behøver man bare se på prisskiltet.
Liebhaverejendommen blev tirsdag sat til salg for 85 millioner kr. - og ja, det var 85.000.000 kr. Det gør boligen til Danmarks absolut dyreste. Det skriver boliga.dk. Til sammenligning ligger landets næstdyreste bolig i Lyngby og har en pris på 68 millioner kr.
Ejendomsmægler Ivan Eltoft Nielsen er da også helt bevidst om, at det er en helt speciel ejendom, han netop har sat på markedet.
“Det er absolut en af de mest eksklusive og gennemførte ejendomme, vi nogensinde har haft på markedet. Ejendommen er skabt med en glødende passion for heste - og resultatet er intet mindre end Danmarks mest eksklusive hesteejendom,” siger han til Boliga.dk
Så har du lige 85 mio. kr., du ikke ved, hvad du skal bruge på, vil Haregabgaard give et væld af muligheder for dig og din familie. Udover de 720 kvadratmeter bolig, hører der også en fire-længet staldbygning på 5100 kvadratmeter med. Staldbygningen indeholder blandt andet 27 hestebokse, saddelrum og en lounge, hvor der er direkte udsigt til ridebanen.
Har du ikke lige de 85 mio. kr., behøver du ikke at fortvivle. Over de seneste seks måneder er der i Græsted i gennemsnit givet et afslag på 5,5 pct. i forhold til udbudsprisen. På Haregabgaard svarer det til 4.675.000 kr. Så hvis det gennemsnit holder, behøver du altså kun at fiske 80.325.000 millioner kr. op ad lommen....
Du kan se hele boligen her

Publiceret 14 September 2017 00:00

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV