Farverige okser, blomster og landskaber i Galleri Ugeposten

Gerda Nielsen er ny kunstner i Ugepostens genopståede kunstklub

“Jeg arbejdede på psykiatrisk afdeling i Hillerød, og havde brug for noget at afreagere på når jeg kom hjem. Så jeg købte noget maling og noget lærred, og så gik jeg ellers i gang”.
Gerda Nielsen har nu malet i syv år, har deltaget på utallige kurser og workshops, og udstiller nu også flere steder og deltager i lokale og regionale kunstfestivaler. Og nu er det så tid til at udstille i Galleri Ugeposten.
“I starten lignede det jo hverken fugl eller fisk, men så kom der lidt her og lidt dér der lignede noget, og så bliver man jo bedre og bedre hvis man øver sig”, siger Gerda Nielsen til Ugeposten om vejen fra første penselstrøg til i dag.
Gerda er lokal. Hun er født og opvokset i Høbjerg, og bor i dag i det gamle mejeri i Skærød.
“Og der er jo ikke meget plads til alle mine malerier, så det er fint at en del af dem kan komme til sin ret på Ugepostens vægge”, siger Gerda Nielsen, der maler med acrylmaling på lærred, og som oftest kaster sig ud i flotte farver og mere eller mindre abstrakte motiver.
Se Gerdas malerier ved selvsyn på Ugeposten i Helsinge, eller på www.gerdasunivers.dk
Gerda Nielsen har afløst Søs Friedrichsen i Galleri Ugeposten, og udstiller september og oktober måned i Galleri Ugeposten.


Faktaboks

Galleri Ugeposten

Her skal være plads til både kreativt klatmaleri og stor kunst. Her skal være plads til stort og småt, skulpturer og loftkunst, lysinstallationer og alt der i mellem - også det vi her på Ugeposten ikke har fantasi til at forestille os. Og det er givetvis en del.
Kriteriet er, at du har noget kreativt på hjerte. At du mener det, og at du har noget nyt at vise frem for husets gæster og for avisens læsere.
Skriv til: galleri@ugeposten.dk med et par eksempler på din kunnen, et par ord om hvem du er, og hvad du har på har på hjerte. Så er der måske også plads til dig i 'Galleri Ugeposten'.

Der er også plads til blomster i gerdasunivers.dk og på Ugepostens vægge.

Der er også plads til blomster i gerdasunivers.dk og på Ugepostens vægge.

Publiceret 13 September 2017 11:30

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV