Nytgribskov inviterer lokalsamfundene til samtale:

Start i Græsted 16. august

#GribskovValg17

politik I løbet af de næste tre måneder besøger nytgribskov flere af Gribskov Kommunes mange lokalsamfund for at sætte fokus på lokalsamfundene og indlede dialoger om, de enkelte lokalsamfunds styrker samt hvilke ønsker og drømme borgerne i byerne har for netop deres lokalsamfund.
”Gribskov kommune består af mange forskelligartede og unikke lokalsamfund. Vi vil med vores besøg gerne i dialog med dem, som bor der for at undersøge lokalsamfunds særkende og udvikle netop dette sammen med borgerne,” fortæller borgmesterkandidat Anders Gerner Frost fra nytgribskov i en pressemeddelelse, og fortsætter:
”I byrådet kan der godt være en tendens til at finde standardløsninger på de udfordringer, som opleves lokalt. Det tror vi ikke på. I nytgribskov mener vi, at hvert lokalsamfund skal have lov til at udvikle sig til særlige og unikke byer. Derfor vil vi gerne invitere til samtaler om de enkelte lokalsamfund.
Anders Gerner Frost understreger, at der ikke er tale om et traditionelt vælgermøde, men at det handler om, at nytgribskov som lokalt parti sætte spot på styrkerne vil de enkelte lokalsamfund og sikre, at byrådet fortsat understøtter disse. Desuden ønsker nytgribskov, at bære borgernes lokale visioner ind i byrådsarbejdet.
Nytgribskov begynder turen i Græsted. Her skal bl.a. drøftes: Hvilken by ønsker vi, at Græsted udvikler sig til? Hvilke rammer og muligheder skaber Græsted for børn og unge? Hvordan kan vi anvende eventpladsen mere aktivt hele året?
Nytgribskov besøger følgende lokalsamfund:
Græsted : 16. august, Græsted Bibliotek
Mårum: 23. august, Mårum Forsamlingshus
Tisvildeleje: 30. august, Galleri Erlander
Vejby : 5. september, Vejby Forsamlingshus
Esrum/Esbønderup : 11. september, Esrum Kloster
Annisse: 19. september, sted følger
Dronningmølle/Munkerup: 28. september, Munkeruphus
Gilleleje: 11. oktober, Gilleleje Museum
Ramløse: 24. oktober, RAMHuset
Helsinge: 31. oktober, sted følger

Alle samtalerne foregår kl. 17-19

Publiceret 12 August 2017 09:00

SENESTE TV