Lørdag og søndag:

Cubansk stemning i Gilleleje

Kulturnat er forvandlet til en hel Kulturweekend i Gilleleje, med Havana som tema

KULTURWEEKEND Gilleleje bliver lørdag og søndag forvandlet til Havana, når Gilleleje Handels- og Turistforening inviterer alle til kulturweekend.
Den traditionsrige kulturnat er i år forvandlet til en hel weekend, og butikkerne og foreningerne har sat alle sejl til for at skabe så god og spændende Cuba-stemning i byen som overhovedet muligt.
Lørdag kl.11.00 åbner Kulturhavnen to dages kulturweekend med filmen 'Habana Blues' i biografen, Cuba-koncert på Mezzaninen og besøg af Dansk-Cubansk Forening i biblioteket.
Gilleleje Petanqueklub afholder lørdag og søndag Gillelejemesterskaber på torvet, og her vil Latin Classico Orchestra fra kl.16.30 spille op med svedige salsa-rytmer.
Flere af byens restauranter serverer cubanske specialiteter, og i gaderne vil der være alt fra sang og teater, ligesom der vil være konkurrencer og danseopvisning fra den lokale danseskole.

Mojitos og salsa

Hos Frk. Mage vil der være Havana aroma fodbad mens man kan nyde en Mojito fra Mosberg. Guitaristen Bozena Wetchacz spiller akustisk Havana foran Tina A i Vestergade og senere foran Havhøkeren og Café Våbengaard, og kl.19.00 spiller DJ Black Opal på Kulturbroen mellem Kulturhavnen og Snedkeriet.
Fra kl.20 går det løs med Salsa-undervisning foran apoteket, og fra kl.21 er der gadefest med Discoteque The Old Truck og livemusik fra Son Classico. Aftenens Havana-fest afsluttes med et brag af et festfyrværkeri på veststranden.

Cigarrulning og kaffe

Søndag er der finaler i de lokale petanquemesterskaber på torvet, og igen kan man møde repræsentanter fra Dansk-Cubansk forening på Kulturhavnen, som senere på dagen viser Buena Vista Social Club i biografen og fra kl.14 byder på cubansk cigarrulning.
Azuquita Salsa Band spiller på torvet, caféerne i byen serverer den gode søndagskaffe, og vil du vinde gode præmier bør du deltage i Cuba selfie-konkurrencen som Valentino, Mugge p og Aura Living har slået sig sammen om.
Dette, og meget meget mere cubansk stemning i Gillelejes gader lørdag og søndag. Se det fulde program i Gilleleje Handels- og Turistforenings annonce på side 17 i Ugeposten eller i vores e-avis her på Ugeposten.dk

Publiceret 10 August 2017 04:00

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV