Ildsjæl blæser til kamp for ny legeplads:

Nu kan du byde på auktionen

Af
Af Siff Camilla Kingod

Nu har du mulighed for at erhverve dig et kunstværk af den lokale kunstner Louise Pheiffer, kendt som Mugge P. Hun afholder traditionen tro auktion over et af sine værker til den kommende kulturweekend i Gilleleje. Og hun er netop nu i fuld gang med de sidste penselstrøg på værket, som der forhåbentlig kommer mange bud på. Indtægten fra værket går nemlig ubeskåret til den kommende legeplads på Gilleleje Havn.

Mange hænders værk

Værket tog sin begyndelse til Hvid Lørdag i Gilleleje. Her inviterede Mugge P besøgende til at male på et lærred hun havde stillet ud på Torvet, og mange valgte at bidrage med store og små penselstrøg. Det farvestrålende resultat danner nu baggrunden i Mugge P's værk.
”Det vil blive et maleri fuld af stemning og energi, som det jo bliver, når så mange forskellige mennesker har haft en finger med i spillet,” fortæller Mugge P.
Auktionen starter lørdag d. 11/8 kl.10 og slutter kl. 19 og man kan byde ved enten at skrive sig på en tavle ved siden af maleriet, via sms på telefon 40730074 eller via facebook, hvor Mugge P løbende opdaterer auktionen.

Publiceret 10 August 2017 17:00

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV