Vanvittig indbrudsbølge rammer Gribskov:

Her slog tyvene til

Læs mere her

Ni indbrud på bare to dage. Det er nok ikke en underdrivelse at sige, at indbrudstyvene i Gribskov har haft hænderne fulde i weekenden. Især husejere i Helsinge har været hårdt ramt af ubudne gæster.

  • Indbrud 1: En villa på Poppelvej i Helsinge har haft indbrud mellem lørdag kl.10 til søndag kl. 10. Tyvene er kommet ind ved at bryde et vindue til et værelse. Huset er efterfølgende blevet gennemrodet, men det er endnu ikke opgjort, hvad der præcis er blevet stjålet.
  • Indbrud 2: I et hus ved Hestehave i Helsinge kom indbrudstyvene ind ved at bryde et vindue op med et koben. Også her har de brudt et vindue op. Indbruddet er sket mellem fredag kl. 01.00 og søndag kl. 10.30. Heller ikke her er det opgjort, hvad tyvene slap væk med. 
  • Indbrud 3: Mellem fredag klokken 10 og søndag kl 15 er ukendte gerningsmænd også brudt ind i en villa på Nordre Parkvej i Helsinge. Tyvene har brugt samme metode til at komme ind ved at bryde et vindue op. 
  • Indbrud 4: En villa på Lærkevej i Helsinge har mellem fredag kl. 10 til søndag 16.40 haft indbrud. Et vindue er blevet brudt op. Politi ved endnu ikke, hvad der er blevet stjålet. 
  • Indbrud 5: Indbrud i villa på Ammendrupvej i Helsinge lørdag kl. 17. Villaen er gennemrodet, men hvad indbrudstyvenes præcis har stjålet er endnu uvist.
  • Indbrud 6; Heller ikke på Kirkebådsvej i Helsinge ved man, hvad indbrudstyve har stjålet. Tyvene har mellem mellem torsdag kl. 14 og søndag kl. 21 brudt et soveværelsesvindue op og er kommet ind ad den vej. 
  • Indbrud 7: Indbrud i villa Kirkebådsvej Helsinge. Det er sket mellem fredag kl. 17 til søndag kl. 21.50. Et vindue er blevet brudt op, hvorefter tyvene er kravlet ind. 
  • Indbrud 8: På Fyrrevej Helsinge har indbrudstyvene også slået til. Det er sket mellem fredag kl. 14 og lørdag kl. 19.15. Et vindue er også her blevet brudt op, og der er efterfølgende blevet stjålet to pengebokse, kontanter, smykker og en møntsamling.
  • Indbrud 9: Der har også været indbrud i et sommerhus på Rågelejevej i Vejby. Det er sket mellem lørdag 12 og søndag kl. 8. Her er der blevet stjålet ni designer foldestole af Mogens Kock, en tremmesofa af Børge Mogensen og en bærbar computer. 
 

Publiceret 09 August 2017 00:00

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV