Socialdemokrat er rystet over DF's ønske om arbejdsro

Læs mere her

Jonna Præst skal ikke regne med opbakning til arbejdsro fra Socialdemokratiets ene af to medlemmer i Social- og Sundhedsudvalget, Pia Foght. Tværtimod.
“Jeg er lidt rystet over at Jonna Præst ønsker at give et firma ro, når der viser sig uregelmæssigheder i plejen af vores ældre. Vi politikere er da for pokker sat i verden for at tage hånd om vores ældre. Det er i den forbindelse fuldstændig ligegyldigt, om det er kommunalt eller privat, vores ældre skal passes ordentligt”, understreger Pia Foght og fortsætter.
“Der har undervejs fra kontraktens start været tilsynsrapporter og klager, der gør at socialdemokraterne i byrådet har stillet forslag en en kontrolenhed, der skal skal tjekke og sikre, at vi får den kvalitet og pleje vi betaler for.”

Afviser kritik

Jonna Præst skyder med skarpt på Socialdemokraterne i forhold til ansvaret for udbuddet i sin tid. Pia Foght tager den kritik med ophøjet ro.
“Jonna fortæller at udbud er udarbejdet under tidligere formand og borgmester, men udbuddet blev skruet sammen på grundlag af et politisk kompromis, der betød en aftale om hvilke områder kommunen selv skulle give bud på, og hvilke områder, der alene skule hentes bud fra private. Så, det handler om, hvad der kan forhandles og skabes flertal for i byrådet”, siger Pia Foght til Ugeposten.
Gisli

Publiceret 08 August 2017 03:45

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV