LEDER:

Hvad skal du lave på søndag?

Læs mere her

Af
Af redaktør Jesper Gisli

'Er der valg i år?' udbrød en af mine venner, da vi forleden sad og talte om løst og fast.
Han havde ikke så meget som lige spurgt, da han blev en smule forlegen over 'det dumme spørgsmål'.
Men det skulle han nu ikke blive, sagde jeg til ham. For jeg er ret sikker på, at han er i båd med langt de fleste voksne danskere, der ikke bruger fire sekunder på politik i dagligdagen - og da slet ikke gør sig tanker om et kommunalvalg, der ligger langt ude i fremtiden.
Men, jo. Den er god nok. Til november er der kommunalvalg i alle kommuner over hele landet, og således også her i Gribskov.
På søndag er der præcis 100 dage til valgdagen, og det gør vi lidt særligt ud af på søndag her på Ugeposten.

100 dage = 100 ord

På søndag vil vi meget gerne have dig på banen. Ja, dig.
'Jamen, jeg har ikke forstand på politik.'
Det er ligegyldigt. Du mener noget om noget, og det vil vi gerne høre og viderebringe som inspiration til dem, du kan stemme på d. 21. november.
Skriv en mail til os, hvor du med cirka 100 ord kort og præcist fortæller, hvad du forventer af dine lokalpolitikere. Og så skal du skrive, hvad du synes er allervigtigst, politikerne tager hånd om de kommende fire år, og et par ord om hvorfor lige netop dette emne er det vigtigste. Så bringer vi din mail og alle indkomne mails som korte indlæg, deler dem på Facebook, og lader en sund debat rulle fra morgen til aften.
Ordet er dit. Det er nemlig det, lokalpolitik og valg handler om.
Derudover vil vi fra morgen til aften byde på interviews med spidskandidaterne, så de for første gang rigtigt kan komme til orde.
Vi bringer videointerviews med et par af udfordrerne til borgmesterposten. Vi lader folk med hænderne nede i hverdagen komme med deres holdninger og med inspiration til politikerne. Og vi lader alle komme til, fra morgen til aften.
Alt sammen på en måde hvor vi respektfuldt giver plads til kant og til forskelle og til hinanden. Lige som vi plejer på Ugeposten.dk og på vores Facebookside.
Skriv til os på mail: valg@ugeposten.dk eller som besked på facebook - og gør det inden på torsdag kl.12.00. Så er dit indlæg med til at skyde valgkampen i gang.
Vi glæder os til at høre fra dig og til at skyde valgkampen rigtigt i gang.
Vi ses på søndag.

Publiceret 07 August 2017 21:15

SENESTE TV