Farligt hærværk rammer igen Gribskov:

Bilist fik løsnet hjulbolte

Læs mere her

I løbet af sommeren ramte et nyt uhyggeligt fænomen Danmark. Ukendte gerningsmænd løsnede hjulbolte på tilfældige biler, så de sad så løst, at det var et rent mirakel, hvis hjulene ikke røg af, mens ofrene kørte. Nu har det skræmmende hærværk igen ramt en bilist i Gribskov.
Ukendte gerningsmænd har ifølge Nordsjællands Politi løsnet hjulboltene på en bil, der holdt parkeret på Brydebakken i Helsinge. Hjulboltene blev løsnet på højreside af en Suzuki, mens bilen holdt parkeret i beboernes egen indkørsel.

Andet offer i Gribskov

Det er længe siden, bilen har været på værksted, så det stammer ikke derfra, oplyser politiet. Hjulboltene er blevet løsnet mellem søndag kl. 12 og tirsdag klokken 16. Af politirapporten fremgår det ikke, om bilens ejer nåede at køre i bilen - eller om han i tide nåede at opdage, at hjulboltene var løsnet.
Det er anden gang, hærværket rammer en billist i Gribskov. I slutningen af juni var byrådsmedlem Trine Egetveds familie ofrene, da ukendte gerningsmænd løsnede 10 hjulbolte på familiens bil.

Ingen alvorlige skader

“Heldigvis skete der ikke noget, før min mand opdagede det. Men ubehageligt at vide, at ens 4 børn har været med i bilen,” sagde Trine Egetved dengang.
Heldigvis har hærkværket endnu ikke resulteret i nogle alvorlige personskader.

Publiceret 07 August 2017 00:00

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV