Mere anerkendelse til årets Græsted Revy

Troels Malling og Græsted Revyen ’Hvor galt kan det gå’ er nu også blevet pris-nomineret af TV2 Charlie

Efter en kort sommerpause genoptog revyholdet i den forgangne uge igen revysæsonen på Græsted Kro, hvor årets revy 'Hvor galt kan det gå' kan opleves torsdag, fredag og lørdag til og med september måned.
Men hvad revyholdet ikke vidste var, at Tv2 Charlies Mikkel Schrøder kom på uanmeldt besøg på scenen midt under fredagens show.
'Undskyld jeg afbryder. Men jeg kommer med den glædelige nyhed, at du Troels (Malling, red.) er blevet nomineret til årets revyskuespiller til TV2 Charlies Revygalla', sagde Mikkel Schrøder på scenen, mens hans medbragte kamera filmede løs. Og jublen brød ud blandt publikum, inden revy-sketchen kunne fortsætte.

’Jamen, det er jo helt vildt’

Dermed er Troels Malling både blevet nomineret til årets revyskuespiller til Revyernes Revy 13. august, og nu også Charlies Revygalla d. 27. august.
Og som om det ikke var nok, så afbrød Mikkel Schrøder igen showet, da han under revyens finalenummer kunne afsløre, at Græsted Revy 2017 også er blevet nomineret til Årets Revy. Og så kunne jublen for alvor få taget til at lette på den stolte kro i Græsted.
“Jamen, det er jo helt vildt. Vi er så glade. Det er virkelig dejligt. Alene de nomineringer vi har fået, gør os meget meget stolte. Hvis vi vinder, så revner vi da helt af stolthed”, siger revy- og krofatter René Richardt til Ugeposten.

TV2 Charlies Mikkel Schrøder med nomineringer og kamera, lige inden han gik på scenen og overraskede både skuespillere og publikum. Og så endda to gange.

TV2 Charlies Mikkel Schrøder med nomineringer og kamera, lige inden han gik på scenen og overraskede både skuespillere og publikum. Og så endda to gange.

Publiceret 07 August 2017 18:00

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV