Benny Christensen og Fiskernes Filetfabrik udvider med serveringssted og butik på havnen i Gilleleje.Foto: Jens Berg Thomsen

Benny Christensen og Fiskernes Filetfabrik udvider med serveringssted og butik på havnen i Gilleleje.Foto: Jens Berg Thomsen

Filetfabrikken åbner spisestd

Formålet er at sælge de lokale varer på nyt spisested og fiskebutik på havnen

Af
Jens Berg Thomsen

Fiskernes Filetfabrik udvider nu med et nyt fiskespisested på havnen i Gilleleje. Stedet har fået navnet Fiskernes Deli og har slået dørene op for gæster for et par uger siden.
“Vi vil gerne have, at turisterne kan købe Gilleleje Silden her på havnen. På langt sigt er det vores mål, at alt er fremstillet 100 procent lokalt,” siger direktør for Fiskernes Filetfabrik Benny Christensen.
Stedet er også en udvikling af forretningen filetfabrikken, der blev etableret i 1988.
“Det er godt for virksomheden at få flere strenge at spille på. Turisterne skal gerne have valgmuligheder i en ferieby som Gilleleje,” siger Benny Christensen.
Den nye butik har også fået støtte fra en ordning, der skal fremme de kystnære områder, fortæller direktøren.
“Det er meget in med lokale fødevarer. Når folk kommer til byen skal de også kunne finde lokalt fangede fisk fra Kattegat,” siger han og fortæller, at spisestedet hovedsageligt får sin fisk fra byens fiskeauktion.
“Hovedformålet med dette sted er at have lokale varer og at afsætte lokale varer. Vi har også fået bygget en røgovn, så vi selv kan ryge fisken,” siger direktøren.
Filetfabrikken er etableret i 1988, og i 2014 kom Gilleleje Silden til verden.

Publiceret 08 July 2017 11:45

SENESTE TV

Coach vil hjælpe folk til vægttab

Foredrag Vil du gerne af med nogle kilo, er dette foredrag måske noget for dig. Mandag 21. januar kl. 19 til 21 holder den lokale coach Hanne Skov Hansen foredrag hos Frivilligcentret i Helsinge.

Her har hun til hensigt at gøre sit publikum bevidst om, hvorfor de har behov for hjælp til at tabe sig, og hvad der er grunden til, at det ofte sker, at kiloene kommer på igen. Emnerne hun kommer ind på er blandt andet:

    Der kommer ikke fokus på, hvad der skal spises, eller hvad der ikke bør indtages. For det ved alle.

    Det er mere, hvorfor vi spiser forkert, selv om vi godt ved, det er forkert.

    Hvordan vi knækker koden ”gamle vaner”.

    Hvordan de gamle vaner er kommet.

    Hvordan vi undgår dem fremover.

Hanne er coachuddannet efter mange år i plejesektoren. Nu er hun indehaver af coach-virksomheden Selvindsigt4you.dk.

Alle er velkomne til det gratis arrangement. Det er nødvendigt med tilmelding til Frivilligcentret på telefon: 46790891 eller på mail info@frivilligcenter-helsinge.dk senest 17. januar.

Trancekanal er klar til Mester Niham

Det alternative Holistisk livsstils forening i Gilleleje indbyder til Star Seed.

"På denne første kanaliseringsaften i 2019 vil trancekanal Dennis Søndergaard kanalisere Mester Niham fra den 13. dimension med temaet: Hvor kommer vi fra? Mange har sikkert haft disse overvejelser om, hvorvidt vi oprindeligt stammer som Star Seed fra andre steder i universet?," skriver Holistisk livsstils forening i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Mester Niham vil derfor fortælle os, om der er liv udenfor planeten Gaia/Jorden, som vi lever på. Så på denne aften vil du blive taget med på en rejse til der, hvor du stammer fra, så du kommer til at få information og opleve andre verdener og deres virke."

Denne aften kan man opleve torsdag 17. januar kl. 19.00 til 21.30 i Det Gamle Posthus i Gilleleje. Entre betales ved indgangen.