Filetfabrikken åbner spisestd

Formålet er at sælge de lokale varer på nyt spisested og fiskebutik på havnen

Af
Jens Berg Thomsen

Fiskernes Filetfabrik udvider nu med et nyt fiskespisested på havnen i Gilleleje. Stedet har fået navnet Fiskernes Deli og har slået dørene op for gæster for et par uger siden.
“Vi vil gerne have, at turisterne kan købe Gilleleje Silden her på havnen. På langt sigt er det vores mål, at alt er fremstillet 100 procent lokalt,” siger direktør for Fiskernes Filetfabrik Benny Christensen.
Stedet er også en udvikling af forretningen filetfabrikken, der blev etableret i 1988.
“Det er godt for virksomheden at få flere strenge at spille på. Turisterne skal gerne have valgmuligheder i en ferieby som Gilleleje,” siger Benny Christensen.
Den nye butik har også fået støtte fra en ordning, der skal fremme de kystnære områder, fortæller direktøren.
“Det er meget in med lokale fødevarer. Når folk kommer til byen skal de også kunne finde lokalt fangede fisk fra Kattegat,” siger han og fortæller, at spisestedet hovedsageligt får sin fisk fra byens fiskeauktion.
“Hovedformålet med dette sted er at have lokale varer og at afsætte lokale varer. Vi har også fået bygget en røgovn, så vi selv kan ryge fisken,” siger direktøren.
Filetfabrikken er etableret i 1988, og i 2014 kom Gilleleje Silden til verden.

Publiceret 08 July 2017 11:45

SENESTE TV