Nyt fiskested på havnen i Gilleleje

Firmaet Proviant åbner spisested i bygning, hvor der tidligere har været opbevaret sild

Af
Jens Berg Thomsen

Firmaet Proviant fra Gilleleje springer nu ud med et nyt fiskested på byens havn. Det nye sted ligger en bygning, hvor der tidligere har været opbevaret sild, der nu er blevet til en restaurant, der ligger lige i øjet med udsigt til vandet.
“Der skulle ske noget sjovt, og så lavede vi det her lille sted. Vi vil gerne være med til at gøre noget ud af det, så der er nogle tilbud på haven,” siger Lasse Hee Jensen, der har mange års erfaring med fisk og som driver Proviant.
Fisken bliver fortrinsvis handlet på auktionen i Gilleleje, og derudover er der laks fra Færøerne og håndpillede rejer fra Sverige at finde på menukortet hos Proviant, der samarbejder med andre lokale fødevareleverandører. Man kan få serveret en Gillelejeøl på stedet og få chokolade fra det lokale chokoladeværksted på den anden side af gaden, fortæller Lasse Hee Jensen.
Proviant åbnede for nylig en fiskebod i Kvickly i Helsinge.

Fisken er fortrinsvis fra den lokale fiskeauktion i Gilleleje. Men de håndpillede rejer er fra Sverige. Foto: Jens Berg Thomsen

Fisken er fortrinsvis fra den lokale fiskeauktion i Gilleleje. Men de håndpillede rejer er fra Sverige. Foto: Jens Berg Thomsen

Publiceret 07 July 2017 11:30

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV