Slut med knas på linjen:

Gilleleje får ny mobilmast

Af
Jeppe Helkov

MOBILDÆKNING Der er næsten ikke noget værre. Du gør klar til at lave et vigtigt opkald, men kigger ned på din telefon og kan til din gru konstatere, at der endnu engang ikke er noget signal.
Det scenarium kender vi alle, men borgerne i Gilleleje kan nu glæde sig over, at det mobildækningen nok ikke kommer til at svigte lige så ofte i fremtiden. I hvert fald har Gribskov Kommune indgået en ny aftale med selskabet bag Telia og Telenors netværk, TT-Netværket. Aftalen betyder, at der bliver rejst en ny sendemast i Gilleleje, ligesom mobildækningen i hele kommunen nu skal kortlægges.
”Det er en rigtig god nyhed for alle vores borgere og alle vores sommergæster, at vi nu får rejst en ny, permanent mobilmast. Både borgere og virksomheder har kæmpet med dårlig dækning, og med aftalen letter vi hverdagen for kommunens borgere og giver samtidig væksten i kommunen en hjælpende hånd, fordi god mobildækning er vigtig for både virksomheder og handlende,” siger borgmester Kim Valentin (V), Gribskov Kommune i en pressemeddelelse.
Den nye aftale er blevet forhandlet af Telcon, der har repræsenteret TT-Netværket. Og her understreger man, at der med den nye mobilmast nu kan leveres nyeste teknologi til borgere og virksomheder.
”Med den nye mast fremtidssikrer vi mobildækningen i området, således at alle i Gilleleje får glæde af den mest moderne og driftssikre teknologi,” siger Telcons direktør, Peder Hansen i en pressemeddelelse.

Publiceret 19 June 2017 14:07

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV