Svinsk tyveri:

Camilla Plums kælegris “Numse” stjålet - nu efterlyser hun den

Camilla Plum håber, at folk vil lægge mærke til, om nogen lige pludseligt har en gris, de ikke burde have. Kælegrisen “Numse” blev stjålet fra Camilla Plums gård

Af
Jens Berg Thomsen

Det er ikke hver dag, at der bliver stjålet en gris. Men det er ikke desto mindre det, som kogebogsforfatter og kendiskok
Camilla Plum har været udsat for. Tyveriet er sket fra en indhegning på Camilla Plums gård Fuglebjerggaard uden for Helsinge.
“Den er blevet bortført, og det er meget trist, for det var vores lille kælepotte,” siger Camilla Plum om grisen, der vejer omkring 20 kilo og har navnet Numse.
Læs også: Annys "dyre" jordbær blev meldt til politiet: Det må bero på en misforståelse
Grisen er af racen uldgris. Det er en meget gammel griserace, der stammer fra Ungarn, fortæller Camilla Plum. Der er mange uldgrise på hendes gård, Fugleberggaard, og Camilla Plum har grisene for at spise dem.
"Den har et pelslag udenpå lige som et får. Det er en meget velsmagende griserace, men Numse var vores kælegris, og derfor bliver den stående, når man går ind til dem,” siger Camilla Plum, der håber på at få grisen tilbage.
 

Camilla Plum efterlyser gris

“Det er bemærkelsesværdigt, at nogen stjæler en gris, og jeg håber på at få den igen,” siger hun og opforder folk til at holde øje:
“Jeg håber, at folk vil lægge mærke til, om nogen lige pludselig har en gris og vil undre sig over, hvor den kommer fra,” siger Camilla Plum.
En uldgris som Numse lyder fuldstændig som en almindelig gris.
Tyveriet er formentlig sket fredag den 9. juni, fortæller Camilla Plum. Døgnrapporten fra politiet fortæller om tyveriet, og politiet har registreret, at gerningstidspunktet for grisetyveriet er mellem den 9. og den 13. juni.

Camilla Plums gris “Numse” er blevet stjålet hen over weekenden. Grisen var en kælegris. Privatfoto

Camilla Plums gris “Numse” er blevet stjålet hen over weekenden. Grisen var en kælegris. Privatfoto

Publiceret 14 June 2017 11:00

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV