’Det er næsten overvældende’:

14.000 mennesker deltog i Græsted Veterantræf

Selvom Græsted Veterantræf blev ramt af en enkelt dag med regnvejr, er arrangørerne stadig ovenud tilfredse

Af
Jeppe Helkov

Det var ukendt territorium, da de “nye” arrangører i pinsen for førte gang afholdt Græsted Veterantræf. Og selvom vejrguderne spillede dem et lille puds om søndagen, endte hele træffet alligevel med at være en stor succes. Det fortæller formand Henrik Ewald.
“På trods af det elendige vejr søndag er det gået rigtig godt. Vi havde budgetteret med 7.000 betalende gæster, og vi har haft i hvert fald 10.000. I alt har der været mellem 14.000 og 14.500 besøgende på pladsen. Så det kunne ikke være en meget bedre start,” siger han.
LÆS OGSÅ: Nattevagt og job på hotel: Nu springer Birgit ud som iværksætter

Især veterantræffets åbningsdag var velbesøgt. Men generelt har alle tre dage været præget af super stemning hele vejen rundt. Og Henrik Ewald sender især en stor tak til de mange lokale, der har bakket op.
LÆS OGSÅ: Så er det slut med Oldes Bageri: Bager skifter ejer og navn
“Vi har fået så mange positive kommentarer. Det er næsten overvældende. Især at mærke hele opbakningen. Det er ikke kun folk fra Græsted, der kom. Det er folk fra hele kommunen. Mange har sagt, at de selvfølgelig tager til veterantræffet i Græsted. Det er vi meget taknemmelige for,” siger han og fortæller, at økonomien endnu ikke er opgjort, men at det hele ser lovende ud.

Ser frem mod næste år

“Vi plejer jo at sige, at vi skal have råd til, at et helt træf regner væk - og at vi så stadig skal kunne holde træffet året efter. Det nærmer vi os. Vi har ikke det endelige resultat, men det ser pænt ud.”
Henrik Ewald og resten af holdet bag Græsted Veterantræf er allerede nu begyndt at se fremad mod næste års træf. For det ligger helt fast, at træffet bliver.
LÆS OGSÅ: Afterski og whiskeysmagning: Græsted Kro vil udvide
“Vi bliver - og vi begynder allerede nu at se frem mod næste år. Vi har jo ændret strukturen, så der nu ikke er en styregruppe, der sidder og bestemmer det hele. I steder er det lagt ud til flere frivillige. Det betyder også, at der er flere, der tager ejerskab. Det har vi allerede tydeligt kunnet mærke. Der er så mange gode ideer, som vi nu skal til at se på. Vi glæder os til at bygge videre,” slutter Henrik Ewald.

Et af højdepunkterne på årets træf var en stor udstilling af Ford-traktorer. Ford fejrer 100 års jubilæum - og det blev markeret med en udstilling af 46 traktorer fra de seneste 100 år.

Et af højdepunkterne på årets træf var en stor udstilling af Ford-traktorer. Ford fejrer 100 års jubilæum - og det blev markeret med en udstilling af 46 traktorer fra de seneste 100 år.

Publiceret 14 June 2017 09:32

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Ugeposten Gribskov
SENESTE TV