Vandrede 12.000 kilometer:

Stafet for Livet gjorde det igen

Næsten 1.000 mennesker vandrede i weekenden tusindvis af kilometer for at samle ind til Kræftens Bekæmpelse

Af
Jeppe Helkov

24.000 runder - eller 12.000 kilometer. Folk fra store dele af landet travede lørdag og søndag Ramløse tyndt. Det gjorde de, da velgørenhedsarrangementet Stafet for Livet traditionen tro blev afholdt i Gribskov.
915 tilmeldte i alle aldre samlede penge ind til Kræftens Bekæmpelse ved at gå runder ved den lokale hal. Det er endnu ikke opgjort, præcis hvor meget der er samlet ind. Men formanden for Stafet for Livet i Gribskov, Ruth Nielsen, er overbevist om, at de nok skal nå et flot resultat.
LÆS OGSÅ: Et paradis for børn: Ny naturlegeplads tæt på åbning

Samlede 335.000 kr. ind

“På nuværende tidspunkt er der samlet 355.000 kr. ind. Men det tal bliver højere. Det er først nu, vi begynder at få penge fra alle de personer og virksomheder, der har givet penge, hver gang en deltager har gået en runde. Så vi skal nok få et flot resultat. Det er jeg sikker på,” siger hun.
Stafetten varede fra lørdag klokken 14 til søndag klokken 10. I al den tid vandrede eller roede deltagerne i kajak - og samlede på den måde penge ind til det gode formål.
LÆS OGSÅ: Så er den gal igen: To personer taget for spritkørsel - på SAMME vej!
“Det var en hel fantastisk weekend. Vi var færre deltagere end sidste år - men dem der var her, var rigtig glade. Vi har sagt, at det skulle være den bedste stafet, vi har holdt. Og det synes jeg, vi levede op til,” siger Ruth Nielsen. Hun sender samtidig en særlig tak til de 120 frivillige, der sørgede for, at der rent faktisk er en stafet.

Vigtig lokal opbakning

“Det er helt utroligt, hvad de frivillige får banket op. De har brugt tusindvis af timer på årets stafet. De begyndte allerede torsdag med at sætte pladsen op og lave mad. Det er så fedt.”
LÆS OGSÅ: Annys jordbær blev meldt til politiet: Det må bero på en misforståelse
“Og så har vi i år igen haft en fantastisk opbakning fra de lokale. Der har været så meget underholdning, så det ikke var så hårdt at gå. Vi har haft solister, klovne og masser af andet musik - og så har Ramløse Scenen optrådt. Det er bare hele vejen rundt, der bliver bakket op.”
Det forventes først, at årets endelige resultat er klar om en måneds tid.

Publiceret 13 June 2017 00:00

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Ugeposten Gribskov
SENESTE TV