Annys jordbær blev meldt til politiet:

Det må bero på en misforståelse

“Mine jordbær koster 30 kroner,” siger Anny Holm, der sælger jordbær mellem Græsted og Helsinge og blev meldt til politiet

Af
Jens Berg Thomsen

Nordsjællands Politi fik søndag i sidste uge en anmeldelse af de mere spøjse: En bod mellem Græsted og Helsinge solgte alt for dyre jordbær, mente en borger, der var så pikeret, at det blev anmeldt til politiet. Boden ligger mellem Græsted og Helsinge, og det fik Anny Holm til at tage telefonen og ringe til Ugeposten, efter historien var i avisen i sidste uge.
“Der er kun en bod mellem Græsted og Helsinge, og det er vores,” siger Anny Holm.
Da politiet fik anmeldelsen lød det, at den alt for høje pris var på mellem 40- og 50 kroner. Men så meget tager Anny Holm ikke for sine jordbær.
“Det må bero på en misforståelse, for mine jordbær koster 30 kroner,” siger hun.
“Kunderne kommer hen til mig og spørger, om det kan være rigtigt, det, de har læst i Ugeposten. Vi har grinet lidt af det hele, for det koster mine jordbær ikke,” siger Anny Holm.
Nordsjællands Politi har da også forfattet et Facebookopslag i den mere muntre ende om den spøjse side om anmeldelsen af de dyre jordbær.
“Prisen for en bakke bær var sat til 40-50 kroner, og de priser var ifølge anmelderen så ublu, at vi skulle gøres opmærksomme på det. Om det er for dyrt for en bakke med bær, skal vi ikke gøre os til dommere over, men vi resolverede os i hvert fald frem til, at det ikke var kriminelt dyrt, og de blå blink blev derfor ikke sendt mod de røde bær,” lyder det fra politiet på Facebook om den alvorlige sag,” skriver de.

Publiceret 13 June 2017 00:00

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Ugeposten Gribskov
SENESTE TV