Fældet af høretelefoner:

Netto-røver stjal for 3.274,50 kr. - nu er han idømt fængselsstraf

Maskede mænd truede med kniv i Netto i Ramløse

Af
Jens Berg Thomsen

røveri En i dag 22-årig mand fik forleden en straf på i alt ét års fængsel for et røveri mod Netto i Ramløse. Røveriet havde han begået den 29. januar tilbage i 2015 sammen med to andre, som for politiet er ukendte. Derudover var manden tiltalt for at have overtrådt våbenloven, fordi han havde haft et knojern på sig på en adresse på Vejby Strandvej.

Erkendte på forhånd

Manden erkendte at have haft et knojern, men han nægtede sig skyldig i røveriet mod Nettobutikken, der var foregået kort før klokken 21, hvor de tre maskerede mænd havde truet sig med en kniv og havde brudt en glasmontre op.
Fra montren havde de stjålet fem-seks sæt hovedelefoner og to flasker spiritus til en samlet værdi på 3.274,50 kroner, står der i dommen. DNA-undersøgelsen viste dog, at mandens DNA var fundet i butikken og matchede med en sandsynlighed på én til en million.

Hovedtelefoner matchede

Derudover var der fundet fem sæt hovedtelefoner hjemme hos manden, der matchede dem fra Nettobutikken. En af de tre dommere fandt det ikke tilstrækkeligt bevist, at manden stod bag røveriet, men det gjorde de to andre, og manden blev kendt skyldig. Tre måneder af fængselsstraffen blev gjort ubetinget, mens resten har prøvetid.

Publiceret 19 May 2017 12:25

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV