Politiet slår igen til - 21 anholdt i stor aktion

Af
Jeppe Helkov

POLITI Politiet fortsætter den hårde indsats over for banderne i Helsinge. Et stort antal betjente iført skudsikre veste var mandag til stede ved stationen i Helsinge. Betjentene havde medbragt hunde - og havde travlt med at visitere flere biler. Og ifølge Henrik Suhr, presseansvarlig hos Nordsjællands Politi, er et stort antal personer blevet anholdt.
“Der har været nogle stykker på stationen, der ikke har opført sig ordentligt. Vi har anholdt 21, men mere kan jeg ikke sige lige nu,” siger han til Ugeposten.
Dermed fortsætter lørdagens tendenser, hvor 11 mand blev anholdt forskellige steder i Gribskov. Alle anholdelser havde noget med den bandekonflikt, der har hærget Helsinge det seneste lange stykke tid, at gøre. Og ifølge Henrik Suhr er mandagens anholdelser en fortsættelse af det arbejde.
“Det her er en fortsættelse af det arbejde, der er sket i weekend. Vi har gang i det tryghedsskabende arbejde – og vi er til stede og tager os af det her. Vi begyndte arbejde med at skabe tryghed i byen for halvanden måned siden, og det fortsætter vi nu,” siger han.
Vi har hørt rygter om, at der har været skud. Passer det?
“Nej, det er ikke noget, jeg har hørt om. Var det tilfældet, ville der være helt andre scener i byen.”
Henrik Suhr understreger samtidig, at aktionen kan fortsætte noget tid endnu.
“Vi vil være til stedet et stykke tid. Vi fortsætter, indtil vi er færdige.”
OPDATERING: Der er nu 21 anholdte. I første omgang var tallet 17, men kl. 16.15 er tallet oppe altså på 21.
 

Foto: Jens Berg Thomsen

Foto: Jens Berg Thomsen

Publiceret 08 May 2017 00:00

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Ugeposten Gribskov
SENESTE TV