I morgen:

Mød ’Helsingehelten’ og folkene bag ny børnekrimi

Alle tre børne-krimibøger om Aske og Emil foregår i Helsinge. De to drenge går på Nordstjerneskolen, de skal deltage i en talentkonkurrence, og det er måske en af skolens fædre der er 'Helsingehelten'. Det sidste svæver vist lidt i det uvisse.
Kamilla Brøckner Barslund er fra Helsinge, 'born and raised' - og sammen med forfatter Steen Duromlu Kristensen er hun i fuld gang med trilogien om Aske og Emil. Kamilla tegner og Steen skriver, og begge sidder klar og arbejder videre hos Arnold Busck i Helsinge gågade i morgen lørdag fra kl.10 til kl.14 hvor alle børn og forældre er mere end velkommen.
“Så kan folk komme forbi og se hvor langt vi er, få et indblik i historien, se tegningerne som de er nu, og ikke mindst give os gode lokale idéer og inspiration til historien. Det er da lidt sjovere at tage læserne med så tidligt i arbejdsprocessen i stedet for først at introducere dem for Aske og Emil når bøgerne er på gaden og på hylderne i boghandlen. Så vi håber at mange vil kigge forbi i morgen og være med”, siger Kamilla Brøckner Barslund til Ugeposten inden lørdagens 'skrive- og tegne hygge event' hos Arnold Busck i Helsinge.

Publiceret 21 April 2017 10:15

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV