I dag:

Gym Helsinge åbner juniorklub

Gym Helsinge slår nu dørene op for en ny klub, hvor 3.-6. klasseselever efter skole kan sofahygge, lave lektier, og naturligvis lave en masse gymnastik

Af
Jesper Gisli

I dag kl.13.45 åbner dørene for allerførste gang til Gym Helsinges nye Juniorklub, og fra første dag er alle sejl sat i det nyeste lokale tilbud til Gribskovs børn.
“Vi glæder os helt vildt. Vi har planlagt det længe, forberedt os grundigt, og nu går det løs,” siger Anja Kühl, formand i Gym Helsinge inden den store åbningsdag.
“Vi starter med at have åbent to dage om ugen indtil sommerferien, og fra skolerne starter igen i august, bliver det hver dag, vi holder åbent fra 13.45 til 16.00. Det bliver et tilbud om 1½ times gymnastik om dagen, sofahygge og kammeratskab, og selvfølgelig mulighed for at få hjælp til lektierne. Vi har vores instruktører sat på opgaven, vi har skolelærere og pædagoger tilknyttet, og så er der bare højt til loftet og mulighed for en masse herlig gymnastik. Lidt ligesom vores 'Åben hal', som vi tilbyder om søndagen, men nu bare i hverdagene,” forklarer formanden, der står i spidsen for over 1.600 medlemmer i Gym Helsinge - et medlemstal der er vokset med 20 pct. siden den nye, flotte springhal stod klar i maj 2016.
“Men Juniorklubben er for alle - ikke kun vores medlemmer. Alle Gribskovs børn der går i 3.-6. klasse er velkommen,” siger Anja Kühl, der har sat sportschef Kim Fischer til at være daglig leder af den nye Juniorklub.

Behov og lyst

Kim Fischer er uddannet skolelærer, og han glæder sig til at starte Juniorklubben op.
“Det bliver spændende. Vi kan jo se, at behovet er der, for folk melder deres børn ud af de lokale FO'er i takt med at eftermiddagene bliver kortere på grund af de længere skoledage. Og lysten er der, kan vi jo se på børnene og familierne søndag efter søndag, hvor vi har Åben hal,” siger Kim Fischer, og fortsætter:
“Vi har et mål og et håb om 60 medlemmer, når vi starter op hver dag efter skolernes sommerferie. Og på langt sigt kunne det jo være oplagt at andre sportsgrene og lokale foreninger blev tilknyttet i et samarbejde - men nu må vi se. Nu skal vi først komme godt i gang fra på tirsdag (i dag, red.), og så tager vi tingene og glæderne, som de kommer,” siger sportschef OG nu også juniorklubleder Kim Fischer til Ugeposten.

Yderligere info om åbningsdage, priser samt indmeldelse:
www.gymhelsinge.dk

Kammeratskab, sofahygge og lektiehjælp går hånd i hånd med gymnastikken i den nye Juniorklub, fortæller initiativtagerne.

Kammeratskab, sofahygge og lektiehjælp går hånd i hånd med gymnastikken i den nye Juniorklub, fortæller initiativtagerne.

Lærere, pædagoger og klubbens bedste instruktører er på opgaven.

Lærere, pædagoger og klubbens bedste instruktører er på opgaven.

Publiceret 18 April 2017 07:00

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Ugeposten Gribskov
SENESTE TV