Tyve på spil i Gribskov:

Rippede sommerhuse for designermøbler

12 syver-stole, en Wegner-gyngestol og Arne Jacobsen-lamper. Indbrudstyve i Gribskov har tydeligvis vidst, hvad de gik efter

Af
Jeppe Helkov

Indbrudstyvene har igen haft en travl uge. Og de er især sluppet af sted med flere designermøbler. I et sommerhus på Gærdebakken i Tisvildeleje har indbrudstyve stjålet en Wegner-gyngestol og to Wegner-egetræslænestole. Men det var tilsyneladende ikke nok for tyvene. I hvert fald blev der også stjålet to Arne Jacobsen-lamper. Indbruddet er sket mellem den 19. marts og den 8. april. Politiet ved endnu ikke, hvordan tyvene er kommet ind.

Stjal 12 syver-stole

I Vejby har indbrudstyve også været på jagt efter designermøbler. I et sommerhus på Hanebjerg Skovvej har tyve stjålet 12 syver-stole og to safaristole med hvidt kernelæder. Indbruddet er sket mellem den 1. marts og den 9. april.
På Engelhøj i Vejby har der også været langfingrede tyve på besøg. Og her har tyvene været så kyniske, at de ad to omgange har brudt ind. Det første indbrud er sket mellem den 1. marts og den 3. april. Her blev der stjålet værktøj og køkkengrej. Og sidste mandag var den så galt igen. Her vendte tyvene tilbage og stjal Finn Juhl-møbler og lamper. Indbruddet er sket mellem mandag kl. 23 og tirsdag kl. 07.

Publiceret 13 April 2017 13:00

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV