DEBAT:

Ungdomsklub i Gilleleje

Af
Af Sisse Krøll Willemoes

NytgribskovNytgribskov mener, at der skal oprettes en ungdomsklub i Gilleleje. Derfor stiller vi på næste børneudvalgsmøde forslag om, at etablere en ungdomsklub i Gilleleje som en afdeling af Gribskov Ungdomsskole.
Som det er lige nu, så skal børnene fra de er 11-12 år til Græsted for at komme i klub efter skole. Det oplever de unge både som ufleksibelt og besværligt.
Derfor er der mange af de unge fra Gilleleje, der fravælger klubben efter 5. klasse. Det synes vi er ærgerligt.
Der er blevet indført en skolereform, som giver mindre tid efter skole samt en skolestruktur, hvor vi etablerede tre store skoler i Helsinge, Græsted og Gilleleje. Der blev i den forbindelse ikke set på klubberne. Vi mener ikke det er hensigtsmæssigt, at der udelukkende er klubber i Helsinge og Græsted – men ikke i Gilleleje.
Vi vil skabe en ungdomsklub med spændende aktiviteter og et sted, hvor vores unge kan være sammen med venner og klassekammerater uden for skoletiden.
Et sted, hvor der er engagerede og nærværende voksne, som møder de unge på deres præmisser og i deres interesser. Et sted, som skaber rammerne om nye venskaber – lige her midt i de unges lokalsamfund, hvor der er mulighed for at kigge forbi i løbet af eftermiddagen og aftenen. Ligesom vi har det i Helsinge og Græsted.

Publiceret 11 April 2017 00:00

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV