Tisvilde-løbere til tops efter hårde løb i Blokhus

Flere af THOK’s løbere er øverst på junior- og seniorranglisterne

Efter sæsonens to første ranglisteløb med flotte præstationer og flere sejre til Tisvilde Hegn OK, ligger flere af klubbens løbere øverst på den danske junior- og seniorrangliste
Der var lagt op til hård konkurrence i de nordjyske klitter, da flere af Tisvilde Hegn OK's løbere i weekenden 11.-12. marts var taget til Blokhus for at prøve kræfter med sandede klitter og drilske gemte poster i bakkerne.
Med 1.700 orienteringsløbere fra hele Norden, var der kamp om podiepladserne til Nordjysk 2-dages, som er Danmarks største orienteringsløb og samtidig tæller med i den danske rangliste. Lørdagens etape bød på langdistance i de hårde sandede klitter, hvor deltagernes teknik i at orientere virkelig blev testet af.

Weber i snæver sejr

I klassen D20E løb Ida Øbro i mål med en tid som bedste dansker, der rakte til en tredjeplads. Tim Falck Weber, der er træner i klubben, havde problemer med en post i starten af banen, men endte alligevel med at tage sejren i H50 blot med 18 sekunder ned til andenpladsen. På den hårde og lange bane i H21 kom Björn Cederberg udmattet i mål efter at have været i skoven i halvanden time og endte med en fjerdeplads.
I samme klasse løb Jonas Falck Weber sig til en 11. plads, mens to af klubbens ældre løbere, Niels Landsperg og Egon Neregaard hhv. tog sejren og blev nr. 5 i H70.
Søndagens tekniske etape stod på mellemdistance med mange svære poster, og her løb Tim Falck Weber igen med sejren i H50. Ida Øbro havde igen et super løb og endte som næstbedste dansker på en tredjeplads. Björn Cederberg og Niels Landsperg løb igen et stabilt løb med god teknik og kom begge i mål til en sjetteplads i hhv. H21 og H70.

Ida fører juniorranglisten

Efter weekendens løb fører Ida Øbro klart på den danske juniorrangliste for damer, mens Jakob Kovsted og Lasse Falck Weber hhv. ligger nummer 10 og 11 hos herrerne. På seniorranglisten ligger Björn Cederberg og Jonas Falck Weber med deres gode løb hhv. nr. 4 og nr. 9. jesl

Publiceret 17 March 2017 10:00

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Ugeposten Gribskov
SENESTE TV