DEBAT:

Hvornår bliver vores svømmehal offentlig?

Af
Af Wilhelm Sørensen

Gurrehaven 33

HelsingeNu har vi gået i mange år og ønsket en ny svømmehal og nu er den endelig kommet. Det er blevet til en kæmpe succes med mange brugere.
Jeg ønsker vi sætter en diskussion i gang om hvem er det der skal benytte den. Er det skolerne, svømmeklubberne eller borgerne?
Først vil jeg beskrive problemerne i svømmehalen som jeg oplever dem. Alle ugens fem hverdage er der fyldt op med undervisning fra morgen til aften så 3/5 af det store bassin er lukket af. Der er to baner tilbage hvor det offentlige publikum kan svømme og boltre sig i. Det giver store problemer, da der tit ikke er plads til at svømme der.
Vil man en tur i varmtvandsbassinet er det optaget stort set fra morgen til aften af forskellige foreninger der ønsker og lave gymnastik i det varme vand og sommetider tages der også den sidste del af den store svømmebassin i brug til gymnastik.
Jeg har selv oplevet mange gange at der stort set ikke er plads til at man kan være der og svømme, selv om man har betalt for indgang eller en familie der må over i børnebassinet fordi der ikke er plads til dem.
Det er er foreninger og klubber der gøres plads til, og ikke den almindelig borge. Jeg stiller så hermed spørgsmålet: hvem tilhører svømmehallen? borgerne eller foreningerne?
Kan det være rigtig når man har betalt for en indgang at man nogen gange ikke kan nyde det man har betalt for?
Lad os få politikerne på banen og høre deres meninger da der snart er kommunalvalg.
Min løsning på problemet er at udvide svømmehalen, og svømmehallens ledelse burde måske lukke for det offentlige i løbet af dagene i et par timer men til gengæld sørge for når der er åbent at bassiner er ledige - eller måske smide alle dem der dyrker varmtvandsgymnastik ud da det efter min vurdering er pensionister som har deres egne træningshaller på plejehjem som står tomme vær dag fordi de ikke bruges og koster borgerne formuer.
(redigeret af redaktionen)

Publiceret 16 March 2017 18:00

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV