De gamle kan endnu:

Team Helsinge rykker op i 3. division

I næste sæson står den på 3. division for Team Helsinges herrer. Sæsonen har generelt været en lang opvisning for det rutinerede mandskab

Af
Jeppe Helkov

OPRYKNING Tæt på perfekt. Det er svært at sætte andre ord på Team Helsinge Håndbolds sæsonen i kvalifikationsrækken. Her har herreholdet spillet 15 kampe - og det har resulteret i 14 sejre og én enkelt uafgjort.
I weekenden blev prikken over i'et sat, da holdet endegyldigt sikrede sig oprykning til 3. division. Det skete med en 30-22-sejr over bundholdet Føroyar. Dermed er oprykningen en realitet med tre runder tilbage.

Skal ikke være elevatorhold

Og holdet har assistenttræner Jannik Frederiksen da også gået benhårdt efter at rykke op hele sæsonen.
“Det har hele tiden været målsætningen at rykke op. Vi var tæt på sidste år, da vi tabte oprykningskampene. Så i år skulle vi bare op i 3. division,” siger han om holdet, der tæller et par prominente skikkelser.
Holdets træner er den tidligere danske landsholdsspiller Kasper Klitgaard, mens Team Helsinge-legenden Kristian Asmussen er en sikker sidste skanse. Og ifølge Jannik Frederiksen er målet da også at etablere sig i 3. division. Man skal ikke være et elevatorhold.
“Vi kommer ikke op for bare at rykke ud igen. Vi skal op og etablere os i den bedste halvdel. Vi har niveauet til det,” siger han og fortsætter:
“Vi er et hold, hvor de fleste af spillerne har optrådt på højeste niveau - og så har vi nogle få, yngre talenter. Nu må vi se, om vi skal ud og hente nogle forstærkninger.”

Oprykningen til 3. division blev fejret på behørig vis.

Oprykningen til 3. division blev fejret på behørig vis.

Publiceret 13 March 2017 00:00

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV