Brand i butik er ingen hindring for lokal ejendomsmægler

"Vi er selvfølgelig chokerede, men først og fremmest er vi lettede over, at ingen personer kom noget i forbindelse med branden", siger indehaver af NyBolig Gilleleje, Annette Egelund

Nedbrændt Nybolig-forretning i Gilleleje får ikke betydning for kunderne og den daglige drift, forsikrer indehaver Annette Egelund, der regner med at etablere en midlertidig forretning inden for en uge.
Det var ellers et trist opkald indehaver af Nybolig Gilleleje, Annette Egelund, modtog natten til onsdag. Her fik hun nemlig at vide, at hendes forretning på Vesterbrogade stod i flammer.
Ifølge de brandtekniske undersøgelse var det en lysdæmper, der startede branden, som betyder, at hele forretningens interiør er brændt ned.
"Vi er selvfølgelig chokerede, men først og fremmest er vi lettede over, at ingen personer kom noget i forbindelse med branden. Heldigvis advarede røgalarmer overboen i god tid", siger indehaver af Nybolig Gilleleje, Annette Egelund.
Siden starten af 1990'erne har der været Nybolig-forretningen i lokalerne. Annette Egelund har været indehaver siden 1998.

Arbejder ufortrødent videre

"Det er jo sådan noget her, man frygter men som man aldrig tror vil ske, men nu må vi se at få bygget en ny forretning op i en fart, så vi kan fortsætte som før. Vi ved ikke endnu præcis, hvor lang tid det kommer til at tage at få genopbygget forretningen, men vi arbejder i højtryk for at finde en hurtig og god løsning", siger Annette Egelund.
Hun understreger, at branden ikke kommer til at få betydning for eksisterende kunder og boligejere, der går i salgstanker.
"Alle er velkomne til at ringe, vi fortsætter vores arbejde og tager selvfølgelig alle de nye kunder ind, som måtte henvende sig. Vi har også ringet til alle vores kunder og fortalt om de uheldige omstændigheder, men alt er heldigvis arkiveret digitalt, så hvad der er gået i tabt i branden, kan erstattes igen".
Branden kommer ikke til at få betydning for hverken de kunder, der har deres bolig til salg hos eller nye, som overvejer at sætte deres bolig til salg, forsikrer Egelund.
"Heldigvis foregår alt i dag online, og vi kan derfor tilgå alle dokumenter fra en computer. Vi kan de næste par uger ikke holder møder i forretningen, men det tror jeg godt vi kan overleve. Vi regner med at have en imidlertid forretning i løbet af en uges tid", siger Annette Egelund og pointerer, at forretningen stadig har samme telefonnummer, 48301900.
Gisli

Publiceret 06 January 2017 11:15

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV