Nomineret ved DRs 'Sport 2016':

Lokal træner kan blive 'Årets Energibundt'

Næstformanden for Tisvilde Orienteringsklub er indstillet til en fornem pris, DRs store show 'Sport 2016' foregår på lørdag

Af
Jeppe Helkov

?Årets Energibudt. Den fornemme pris er Tim Falck Weber?, ?næstformand og ungdomstræner for Tisvilde Hegn Orienteringsklub, nomineret til, når DRs awardshow 'Sport 2016' løber af stablen på lørdag kl. 21. Han er nomineret sammen med to andre.
Prisen bliver uddelt af DONG Energy og Danmarks Idrætsforbund og gives til en frivillig, der med 'særlig indsats og engagement bidrager til sammenholdet i idrætsforeningen'. Udover prisen følger en check på 50.000 kr. til klubben og 25.000 kr. til vinderen.
I begrundelsen for indstillingen lyder det, at Tim Falck Weber har skabt et unikt træningsmiljø. Det har han blandt andet gjort ved at få de unge løbere til selv at definere målsætninger og planlægning af aktiviteter.
"Det har resulteret i et enestående træningsmiljø, hvor løberne opmuntrer og støtter hinanden til at have fokus på og tage ansvar for egen udvikling. Det giver en fantastisk stemning i gruppen og et helt unikt fællesskab, hvor alle støtter hinanden i bestræbelserne på at blive bedre orienteringsløbere – også selv om de er konkurrenter, når startsignalet lyder.," skriver DONG og Danmarks Idrætsforbund blandt andet.
’Årets Træner’ i 2016
2016 blev generelt et historisk år for Tisvilde Hegn OK, da fem af de 12 udtagne løbere på det danske landshold til junior-VM for 17- til 20-årige var fra klubben.
“Det har Tim æren for i kraft af sin utrættelige energi. Når Tisvilde Hegn OK laver løbsarrangementer, varetager Tim altid nogle væsentlige funktioner, som han altid løser med energi og godt humør,” står der videre i indstillingen.
Det er ikke første gang, at Tim Falck Weber har mulighed for at snuppe en prestigefyldt pris. I marts 2016 blev han kåret til ’Årets Træner’ inden for dansk orientering.

Publiceret 05 January 2017 06:00

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV