Tragisk:

20-årig mand afgået ved døden efter ulykke i Helsinge

Af
Jeppe Helkov

ULYKKE En tragisk ulykke ramte tirsdag Gribskov. Her stødte en 20-årig mand sammen med en modkørende og døde efterfølgende af sine kvæstelser.
Ulykke skete, da den 20-årige tirsdag formiddag kom kørende ad Laugøvej i Helsinge. Her er han tilsyneladende kommet ud i rabatten med hjulene på højre side - og har så efterfølgende forsøgt at rette så hårdt op, at bilen er skredet sidelæns over i den modsatte side af vejbanen. Her kom en modkørende, der med en enorm kraft påkørte bilen i passagersiden.
Sporene viser, at den 68-årige modkørende har forsøgt at undvige, men at det ikke lykkedes.
Det er endnu uvist præcis, hvor hurtigt bilerne kørte på ulykkestidspunktet, men speedometret er fastlåst på 75 kilometer i timer.
Lige efter ulykken ilede en sygeplejerske og flere andre øjenvidner til stedet og skyndte sig at hjælpe de tilskadekomne. Den 20-årige fik med det samme kunstigt åndedræt og hjertemassage, og genoplivningsforsøget forsatte efterfølgende i en lægehelikopter, der var rekvireret fra Rigshospitalet. Undervejs til Rigshospitalets traumecenter blev den 20-årige mand erklæret død.
»Den dræbtes forældre har for kort tid siden været inde og tage afsked med ham på Rigshospitalet,« siger vagtchef Søren Bjørnestad til eb.dk.
Den 68-årige modkørende kom kun lettere til skade ved ulykken.

Publiceret 14 September 2016 00:00

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV