Skildpaddernes og surikaternes første timer under åben himmel i det nye anlæg. Foto: Pressefoto

Skildpaddernes og surikaternes første timer under åben himmel i det nye anlæg. Foto: Pressefoto

Nyt skildepadde og surikatanlæg:

Lokal fuglepark udvider

INDVIELSE Nordsjællands Fuglepark indvier i morgen 2. august klokken 13 et nyt store skildpadde- og surikatanlæg. Af hensyn til dyrene er de fire store sporeskildpadder og den nye surikatfamilie på otte allerede flyttet ud i anlægget, så de kan vænne sig til deres nye hjem og blive klar til den ekstra opmærksomhed, de vil få på indvielsesdagen. Alle har hurtigt fundet sig til rette i deres nye hus og de udendørs omgivelser, og som ventet trives de to afrikanske dyrearter fint side om side. Åbningstalen bliver holdt af borgmester Kim Valentin(V), og alle parkens gæster inviteres med til at fejre åbningen.
Det er en donation på 425.000 kroner fra Beckett-Fonden, der har gjort det muligt at bygge det nye anlæg. Også N. Ramsing Anlæg fra Østerbro har været med til at sponsorere byggeriet. Nordens største fuglepark er hermed kommet et skridt nærmere en realisering af de store planer for fremtidige forbedringer i parken. Tegningerne er klar og er allerede en godkendt del af lokalplanen, så nu skal der søges fondsmidler for også at få finansieringen på plads.
Udover surikaterne og de cirka1500 fugle fordelt på 250 arter har parken også kænguruer, aber, geder og en stor og varieret bestand af krybdyr.dietz

Publiceret 01 August 2016 15:00