Først til Halsnæs, og så alligevel ikke - Græsted Veterantræf bliver i Græsted.

Først til Halsnæs, og så alligevel ikke - Græsted Veterantræf bliver i Græsted.

Nu skal veterantræffet videreudvikles:

Græsted Veterantræf tilbage på sin plads efter turbulens

Bestyrelse væltet, og beslutning om at flytte væk fra Græsted rullet tilbage. "Der er ro på nu, og nu kan vi videreudvikle Græsted Veterantræf med flere nye tiltag"

Af
Jesper Gisli

EVENT: Frem og tilbage er lige langt, og så alligevel ikke.
Flere års intern uro i foreningen bag Græsted Veterantræf kulminerede først med beslutningen om, efter 20 års træf i Græsted, at flytte veterantræffet til Halsnæs Kommune fra pinsen 2017, og senest i den forgangne uge kulminerede tingene atter, da en ekstraordinær generalforsamling først afsatte hele den daværende bestyrelse og derefter omstødte beslutningen om, at flytte det populære træf til Halsnæs.
"Der er kommet ro på nu, og der er ingen grund til at tro, at der igen kan opstå ballade og uro. For de der vil det på en anden måde, kan jo bare lave træf i Halsnæs hvor Søren og Dorthe jo insisterer på at lave et veterantræf", siger veterantræf-medlem Thomas Larsen, med henvisning til ægteparret Dorthe og Søren Lindkilde, der begge har været formænd for Græsted Veterantræf, men nu begge er afsat, og nu ønsker at lave deres eget træf i Halsnæs som planlagt.

Mobiltelefoner og andet genkendeligt nostalgi

"Vi skal konstituere den nye bestyrelse på torsdag, og det bliver efter alt at dømme Steen Rudbjerg der bliver ny formand. Jeg skal ikke være med i bestyrelsen, for jeg koncentrerer mig om Græsted Eventforening som vi jo lige har stiftet, og om eventforeningens samarbejde med veterantræffet. Men vi kommer jo til at arbejde helt tæt sammen. Og hvem ved, det kan jo sagtens være at vi smelter de to foreninger sammen til næste år, hvis det giver bedre mening, end at have to foreninger. Nu koncentrerer vi os bare om sammen at lave verdens fedeste veterantræf i Græsted i 2017", siger Thomas Larsen til Ugeposten, og fortsætter.
"Allerede torsdag, da tingene var faldet på plads efter den ekstraordinære generalforsamling, tog de frivillige ud og ryddede op på eventpladsen efter det seneste træf, og tingene gøres klar til igen at skulle bruges i Græsted til næste år. Der er en helt anden gejst nu hos alle de frivillige, efter at tingene faldt på plads på den ekstraordinære generalforsamling. Det er dejligt at mærke, og det kan være med til at løfte Græsted Veterantræf til nye højder. Der er helt sikkert kommet en masse godt ud af alt dette. Der er ro på nu, og nu kan vi videreudvikle Græsted Veterantræf med flere nye tiltag. Vi skal ikke blive ved med kun at se på de samme damptromler som vi ser på hvert år. Vi skal også have noget som folk på 30 og 40 år kan genkende fra deres barndom. Mobiltelefoner er et godt eksempel, eller alt der er nostalgi i. Det er kun fantasien der sætter grænser. Det vigtigste er bare, at vi videreudvikler os hele tiden, og ikke mindst, at vi har det sjovt", understreger Thomas Larsen.

Nostalgi, veteransager og hygge for hele familien - også i pinsen 2017 på den lokale eventplads. (Arkivfoto: Jan F. Stephan)

Nostalgi, veteransager og hygge for hele familien - også i pinsen 2017 på den lokale eventplads. (Arkivfoto: Jan F. Stephan)

"Vi skal også have noget som folk på 30 og 40 år kan genkende fra deres barndom. Mobiltelefoner er et godt eksempel, eller alt der er nostalgi i. Det er kun fantasien der sætter grænser. Det vigtigste er bare, at vi videreudvikler os hele tiden, og ikke mindst, at vi har det sjovt", siger Thomas Larsen der sammen med Kenneth Munk (th) var blandt hovedarkitekterne bag onsdagens beslutning om at det lokale veterantræf skal blive i Græsted. (Arkivfoto: Jesper Gisli)

Publiceret 04 July 2016 15:00

SENESTE TV