Folke- og familiefesten ser nu ud til at fortsætte i Græsted i 2017 og fremover. (Arkivfoto)

Folke- og familiefesten ser nu ud til at fortsætte i Græsted i 2017 og fremover. (Arkivfoto)

Lokale vil skabe nyt event som erstatning for veterantræf

Græsted Veterantræf flytter i 2017 til Halsnæs. Men nu vil lokale initiativtagere skabe et nyt nostalgi- og familieevent på Græsted Eventplads

Af
Jesper Gisli

GRÆSTED: Det har været kendt længe, at Græsted Veterantræf skulle afholdes for sidste gang i Pinsen 2016, og derefter ville finde nye omgivelser.
Lørdag blev sløret så løftet for, at Halsnæs frem over skal huse det populære veterantræf.
Nu kan Ugeposten så fortælle, at eventpladsen i Græsted ikke skal stå øde hen i 2017. Tværtimod. En gruppe lokale borgere, der alle har været tæt tilknyttet det kendte veterantræf, har besluttet at skabe et stort nostalgi- og familieevent, som en af initiativtagerne, Thomas Larsen, kalder det.
”Vi er i fuld gang med at skabe rammerne for en stor event for hele familien, hvor nostalgien er i centrum. Og vi kommer til at matche udstillingen fra den folk kender fra Græsted Veterantræf. Vi får dog lidt ekstra krydderi på, i det at vi også vil åbne op for alt fra amerikanerbiler og mobiltelefoner, til alt hvad der ellers oser af nostalgi”, fortæller Thomas Larsen, der er nabo til eventpladsen.
”Over halvdelen af de lokale frivillige til veterantræffet vil ikke med til Halsnæs. Det er et helt tydeligt billede. De vil gerne blive her, og være med til at skabe Græsteds nye nostalgi- og familieevent, og vi kan allerede nu mærke den store lokalpatriotiske opbakning til at vi skal skabe noget nyt lokalt”, siger Thomas Larsen til Ugeposten.

Publiceret 01 May 2016 18:00

SENESTE TV