Kreativt julemarked på Produktionsskolen

Af
Af Julie Eg Thomsen

multimedieelev

HELSINGE: Julegaveindkøbene fik inspiration på Gribskov Produktionsskoles Julemarked i lørdag den 28. nov. Der var også gratis æbleskiver, gløgg og saftevand og i boderne var der kreative produkter, som skolens elever havde produceret.
Julemarkedet på Gribskov Produktionsskole er en tilbagevendende tradition. På julemarkedet solgte eleverne forskellige ting som bolsjer, slik, småkager og postkort til deres forældre nær familie og venner, der var blevet inviteret til Julemarkedet.
Det var ikke et traditionelt julemarked, for selvom der var julepynt rundt omkring i kantinen og ude på gangen og juletræet var smukt pyntet og tændt osv., så viste eleverne deres arbejde på værkstederne og deres kreative produkter til deres forældre, familier og venner. Og vores gæster fik mulighed for at hilse på lærerne.
Der var også tid til hygge. Der var gratis æbleskiver, gløgg og saftevand og ved siden af gik folk og kiggede på de ting, der blev solgt fra de forskellige værksteder. Humøret var oppe og familie, venner og andre bekendte sad og snakkede med hinanden imens de hyggede og havde det godt.
Pædagogisk værksted havde lavet et lille sted, hvor man skulle hamre et søm ned i et stykke træ. Tilbuddet, Kombineret Ungdomsuddannelse, havde lavet et rum, hvor man kunne klippe klistre, og hygge med de andre forældre, søskende, venner, kærester, eller bekendte. Alle hyggede sig og havde det godt.

Publiceret 03 December 2015 11:43