Politi:

Sex-overgreb og brande

Harmonikasammenstød lukkede Hillerødvejen torsdag

Fængslet for overgreb

Helsinge: En 21-årig mand fra Hillerød-området er blevet varetægtsfængslet for overgreb på sine to mindreårige stedsøstre i Helsinge, skriver Frederiksborg Amts Avis.
Retten i Lyngby valgte i et lukket grundlovsforhør Kristi Himmelfartsdag at fængsle den 21-årige frem til onsdag 20. maj.
Den 21-årige, der nægtede sig skyldig i retten, er sigtet for i flere tilfælde at have tvunget sin ene stedøster til anden kønslig omgang end samleje mellem november 2014 og januar 2015, og politiet mistænker ham for at have forsøgt noget tilsvarende overfor den anden stedsøster i samme periode, oplyser senioranklager Michael Qvist fra Anklagemyndigheden ved Nordsjællands Politi til avisen.

Brand i skur og kompost

Helsinge: Fredag kl. 11.08 fik brandvæsenet i Helsinge Melding om mindre bygningsbrand på Ridebanevej i Helsinge. Det drejede sig om et træskur og ilden bredte sig ved strålevarme ind i en skibscontainer. Brandfolkene måtte skære låse op med motor/skæreskive for at komme ind i containeren og slukke ilden.
Tisvilde: Tidligere på fredagen kørte brandfolkene til Tisvilde, hvor der kl. 06.28 kom melding om ild i sommerhus på Hovedgaden. Det viste sig at være en kompostbunke tæt på et stråtækt hus, der brændte og at der var fare for brandspredning til andre sommerhuse. Kompost slukket med vand lidt skum til sidst.

Harmonikasammenstød

Høbjerg: Torsdag kl. 13.21 blev brandvæsenet tilkaldt til et harmonikasammenstød ved rundkørslen ved Hillerødvejen. Fire biler var stødt sammen og en af bilisterne skulle hjælpes ud af bilen.
Brandfolkene hjalp personen, der have nakkesmerter, ud med spineboard og nakkekrave i samarbejde med ambulanceredderne.
Uheldet medførte en total spærring af Hillerødvejen, mens ambulancereddere, brandfolk og politiet arbejdede på uheldsstedet, skriver politirapporten.nu
fsp

Publiceret 15 May 2015 16:24

Ugeposten Gribskov nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugeposten Gribskov
SENESTE TV