NYHEDER

Advokater går sammen

ERHVERV Med virkning fra 1. januar 2020 overtager WTC advokaterne advokatfirmaet Advokaterne i Bødkergården i Helsinge, der samtidig flytter ind på WTC advokaternes adresse på Slotsgade 36 i Hillerød. Efter advokaterne Gitte Wichmann Mortensen, Søren Nielsen og Johan Klint Nielsen sammen med fire administrative medarbejdere kommer til WTC advokaterne, beskæftiger WTC advokaterne i alt 42 medarbejdere.

"Aftalen med Advokaterne i Bødkergården gør, at vores klienter fortsat kan nyde godt at begge firmaers kompetencer, især inden for det erhvervsretlige område, men nu også i større grad inden for det privatretlige område",siger Helle Jørgsholm, partner og advokat i WTC advokaterne, i en pressemeddelelse om overtagelsen.

WTC advokaterne glæder sig over aftalen, der styrker firmaets profil på det privatretlige område, da advokat Gitte Wichmann Mortensen kommer med stor erfaring i arbejdet med dødsboer, testamenter og andre private forhold. Advokat Søren Nielsen tilføjer WTC advokaternes afdeling for forsvarsadvokater en yderligere erfaren profil.

Teater søger ny ledelse

Teater Gribskov Teater har brug for et nyt medlem til bestyrelsen

"Gribskov Teater har en god og velfungerende bestyrelse, som består af seks kvinder og to mænd, men vi kommer til at mangle et 9. medlem. Bestyrelsesarbejdet er seriøst og professionelt, men ikke anstrengende. Vi afholder otte til ni bestyrelsesmøder årligt og tjekker billetter ved forestillingerne, som vi i øvrigt altid har fri adgang til sammen med en ledsager," skriver Gribskov Teater i en pressemeddelelse.

Hvert år i november tager Gribskov Teaters bestyrelse til teaterseminar, hvor de turnerende teatre præsenterer deres forestillinger. Herefter vælger bestyrelsen de forestillinger, som man skal have i Gribskov. Valget af forestillingerne bygger på bestyrelsens erfaring for, hvad publikum gerne vil have. Det er jo dem teaterforeningen repræsenterer.

"Hvis du er interesseret så mød op på vores generalforsamling tirsdag 17. september klokken 19 i studiecentret på Helsinge Gymnasium. Man kan også ringe til formanden Pernille Gottlieb på 2131 9018 for at høre mere," skriver Gribskov Teater.

forsiden netop nu