Efter en onsdag med kølleoverfald, anholdelser og ransagninger har der været relativt roligt i Helsinge, melder politiet. Foto: Jens Berg Thomsen
Efter en onsdag med kølleoverfald, anholdelser og ransagninger har der været relativt roligt i Helsinge, melder politiet. Foto: Jens Berg Thomsen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nordsjællands Politi: Anholdelser og fængslinger har givet ro i Helsinge

“Indsatsen har virket,” siger politiet, der dog beholder ’visitationszone’ frem til 1. maj


En onsdag aften rykkede Nordsjællands Politi ind i Helsinge og ransagede en lejlighed i Østergade. Det skete to dage efter, at politiet oprettede en visitationszone, og siden da har der været relativt roligt i byen.

“Det er glædeligt for os, at vi har haft nogle rolige dage efter jagt. Indsatsen har virket,” siger chefpolitiinspektør Magnus Andresen fra Nordsjællands Politi.

Visitationszonen varer frem til den 1. maj, og

“Vi fortsætter med visitationszonen. Der er nogle enkelte unge mennesker i Helsinge, der ikke er faldet til. Vi prøver at holde dem i ave,” siger han.

“Vi holder fast, for selvom vi har haft nogle rolige dage, kan det godt blusse op igen. Vi fortsætter med at gøre en indsats på gadeplan, og vi fortsætter også vores efterforskning i det, der er sket, for vi vil gerne undgå voldsscener igen, som dem vi har set,” siger Magnus Andresen.

Politiet har blandt andet bedt vidner om at henvende sig, der har set en episode, hvor en mand blev jagtet med baseballkøller hen over Stationspladsen.


Publiceret: 13. April 2017 03:15
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugeposten Gribskov

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere