Birgit Næblerød Pedersen etablerede Klinik Tisvilde i sit hus for et år siden. Foto: Jens Berg Thomsen
Birgit Næblerød Pedersen etablerede Klinik Tisvilde i sit hus for et år siden. Foto: Jens Berg Thomsen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nattevagt og job på hotel: Nu springer Birgit ud som iværksætter

En kombination af egen klinik, job på hotel og nattevagtsarbejde gør, at Birgit Næberød Pedersen lever som iværksætterTørbørstning af kroppen, japansk lifting eller ansigtsbehandling. Varerne på hylden i Klinik Tisvilde gør noget godt for kroppen, og ejer af virksomheden Birgit Næblerød Pedersen åbnede stedet for et år siden.

Efter en uddannelse som zoneterapeut og job med at træne gallopheste, et arbejde som pædagog og hjemmepleje er Birgit Næblerød Pedersen nu selvstændig klinikdrivende fra sit hjem i Tisvilde. Klinikken bliver passet samtidig med, at hun også arbejder som behandler på hotellet på Kokkedal Slot.

LÆS OGSÅ: ’Det er næsten overvældende’: 14.000 mennesker deltog i Græsted Veterantræf

“Det bliver en kombination fremover mellem klinikken og jobbet på slottet,” siger hun.

“Jeg ville helst være her. Det er her, jeg brænder for at være, men det skal være en kombination, for jeg kan også godt lide at have kolleger og nogen at vende tingene med. På slottet får jeg også nogle kurser, og dem har jeg også glæde af her i min klinik,” siger hun.

Engang boede hun i Jægerspris men købte hus i Tisvilde i 2004.

LÆS OGSÅ: Så er det slut med Oldes Bageri: Bager skifter ejer og navn

“Jeg flyttede derfra og fik ikke brugt min uddannelse siden. Jeg har heller ikke længere heste,” siger hun.

I Tisvilde har hun været enlig mor og arbejdede som pædagog. Efter en uberettet fyring gik turen videre til et plejevikarfirma.

“Det gav mig friheden i selv at kunne sige ja og nej til arbejde, og det fik mig også til at få lyst til at blive selvstændig,” fortæller hun.

I dag bliver klinikarbejdet og jobbet på Kokkedal Slot kombineret med et arbejde som nattevagt på en institution i Hillerød.

LÆS OGSÅ: Afterski og whiskeysmagning: Græsted Kro vil udvide 

“Jeg skal tjene penge til min husleje. Men hvis jeg kunne leve af klinikken, ville jeg gerne. På den anden side hjælper jeg syge mennesker i mit nattevagtsjob, og det er jeg også taknemmelig for, at jeg kan gøre,” siger Birgit Næblerød Pedersen.

jens@ugeposten.dk


Japansk lifting er en behandlingsform, som er et af de efterspurgte produkter i Klinik Tisvilde. Foto: Jens Berg Thomsen
Japansk lifting er en behandlingsform, som er et af de efterspurgte produkter i Klinik Tisvilde. Foto: Jens Berg Thomsen

Publiceret: 14. Juni 2017 09:28
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugeposten Gribskov

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt